MKE Ankaragücü İstanbulspor maçıyla yeniden çıkışa geçmek istiyor MKE Ankaragücü İstanbulspor maçıyla yeniden çıkışa geçmek istiyor Trendyol 1. Lig 4. hafta mücadeleleri bu akşam ve yarın oynanacak mücadeleler ile tamamlanacak. Bu akşam maç oynayacak takımlardan olan Ankaragücü taraftarlarının önünde 3 puanı kazanan taraf olmak için mücadele verecek.
2024 Paris Paralimpik oyunlarında Türkiye programı! 1 Eylül Pazar okçuluk atletizm atıcılık yüzme 2024 Paris Paralimpik oyunlarında Türkiye programı! 1 Eylül Pazar okçuluk atletizm atıcılık yüzme Paralimpik olimpiyat oyunları 1 Eylül 2024 Pazar programı açıklandı. Paralimpik oyunlarında Türkiye programı ve sonuçları açıklandı.
Teknik Direktör Sol bamba 39 yaşında hayatını kaybetti Teknik Direktör Sol bamba 39 yaşında hayatını kaybetti Türkiye akşam saatlerinde şok eden bir vefat haberiyle karşılaştı. Bu sezon TFF 1.ligde mücadele eden Adanaspor'un teknik direktörlüğünü yapan Bamba Manisa'da kaldırıldığı hastanede son nefesini verdi.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Karatepe takımın ilk 4 haftalık performansını değerlendirdi Gençlerbirliği Teknik Direktörü Karatepe'den ilk 4 hafta değerlendirmesi Kırmızı siyahlılar ligdeki son maçında Esenler Erokspor'u mağlup etmişti. 1. Ligde bu sezon ilk galibiyetini alan Gençlerbirliği'nin Teknik Direktörü Recep Karatepe ise ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını ifade etti.
Sincan Belediyesi Ankaraspor ve Ankara Demirspor sezonun ilk maçları için sahaya çıkıyor Sincan Belediyesi Ankaraspor ve Ankara Demirspor sezonun ilk maçları için sahaya çıkıyor Süper Lig ve 1. ligin ardından bu hafta itibariyle ilk haftası oynanan 2. ligde Ankara bu sezon iki takımla temsil edilecek. Başkentin iki temsilcisi lige güzel bir başlangıç yaparak üst lige çıkmanın hesaplarını yapıyor.
Ankara Keçiörengücü evinde Boluspor ile bir puana razı oldu Ankara Keçiörengücü evinde Boluspor ile bir puana razı oldu Trendyol 1. Ligin 4. haftasında Ankara Keçiörengücü evinde Boluspor ile karşı karşıya geldi. İki takımın 90 dakikalık mücadelesinde gülen taraf olmadı.
Gençlerbirliği ezeli rakibi Ankaragücü'nün kuruluş yıl dönümünü kutladı Gençlerbirliği Ankaragücü'nün kuruluş yıl dönümünü kutladı Futbolun bir asrı geride bırakan takımlarından Ankaragücü bir yaşına daha girdi. 1910'da kurulan Başkent ekibi bugün 114. yaşını kutluyor. Ankara'nın köklü ekibine doğum gününde bir tebrikte Gençlerbirliği'nden geldi.
Pisa Ankaragücü'nden Morutan'ı kiraladığını duyurdu! Pisa Ankaragücü'nden Morutan'ı kiraladığını duyurdu! Romanya'nın son dönemde yetiştirdiği önemli futbolculardan birisi olarak görülen Morutan 2021 yılında Galasaray forması ile ülkemizde transfer olmuştu. Sarı kırmızılı formayı giyerken Pisa'ya kiralanan ve daha sonra Ankaragücü'ne bonservisi ile giden Morutan yeniden İtalya'ya döndü.
31 Ağustos hangi maçlar var, maçlar saat kaçta oynanacak? 31 Ağustos hangi maçlar var, maçlar saat kaçta oynanacak? Günün maç takvimi sporseverler tarafından araştırılıyor. 31 Ağustos günü hangi karşılaşmaların ekranda yer alacağı sorgulanırken bir yandan da bu maçların saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.
MKE Ankaragücü'nde ibre Atakan Çankaya'ya döndü! MKE Ankaragücü'nde ibre Atakan Çankaya'ya döndü! Transfer sezonunun tamamlanmasına az bir zaman kalmasına rağmen Ankaragücü hareketli anlar yaşamaya devam ediyor. Bassogog ile ayrılık aşamasında olan Ankara temsilcisi eski oyuncusu Atakan ile yeniden irtibat kurdu.
Ankaragücü'nün kuruluşunun üstünden tam 114 yıl geçti Ankaragücü'nün kuruluşunun üstünden tam 114 yıl geçti Başkent ve ülke futbolunun asırlık çınarlarından Ankaragücü bir yaşını daha bıraktı. Sarı lacivertli takım bugüne özel videolu bir mesaj yayınladı.
Bizim Çocuklar Uluslar Liginde A grubu için sahaya çıkıyor! İlk kadro açıklandı Bizim Çocuklar Uluslar Liginde A grubu için sahaya çıkıyor! İlk kadro açıklandı Uzun zaman sonra elde ettiği EURO 2024 Çeyrek Final başarısı ile ülkeye büyük bir sevinç yaşatan A Milli Futbol takımı gözünü yeni başarılara dikti. Uluslar Liginde B grubuna yeniden yükselen milliler Eylül ayında iki maç oynayacak.