MKE Ankaragücü hazırlık maçında Tümosan Konyaspor’a 3-1 yenildi MKE Ankaragücü hazırlık maçında Tümosan Konyaspor’a 3-1 yenildi MKE Ankaragücü bugün Tümosan Konyaspor ile hazırlık karşılaşmasına çıktı. Saat 17.00’de başlayan karşılaşma 3-1 bitti.
Etimesgut Belediyespor uzatmalarda yıkıldı! Etimesgut Belediyespor uzatmalarda yıkıldı! TFF 3. Lig 2. Grup ilk maçında Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyespor sahasında Uşakspor’u konuk etti.
Gençlerbirliği kadın futbol takımı sağlık kontrolünden geçti Gençlerbirliği kadın futbol takımı sağlık kontrolünden geçti Yeni sezonun hazırlıklarına tam gaz devam eden Başkent temsilcisi Gençlerbirliği kadın futbol takımı sağlık kontrolü ve performans testinden geçti. Oyuncular GATA'da detaylı değerlendirmeye tabi tutuldu.
Paris 2024 paralimpik oyunları madalyaları ve 7 Eylül programı binicilik saati! Paris 2024 paralimpik oyunları madalyaları ve 7 Eylül programı binicilik saati! Türkiye Paris 2024 olimpiyatlarında kazanamadığı altın madalyalar ve rekorlara paralimpik olimpiyatları ile kavuşmuştu. Paris 2024 paralimpik oyunları madalyaları gururlandırırken 7 Eylül programı açıklandı.
Ankaragücü'nün eski Dortmundlu Nico Schulz'un peşine düştüğü iddia edildi Ankaragücü'nün eski Dortmundlu Nico Schulz'un peşine düştüğü iddia edildi Transferde son düzlüğe girilirken MKE Ankaragücü'nde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Son dönemde taraftarları ile arasında soğuk rüzgarlar esen Ankaragücü'nün son olarak Borussia Dortmund forması giyen Nico Schulz'u gündemine aldığı ifade edildi.
Ankara Keçiörengücü Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü Ankara Keçiörengücü Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü Geçtiğimiz hafta oynanan 4. hafta maçlarının ardından takımlar yeni sezonun ilk milli ara dönemine girmişti. Bu süreyi ara sonrasında oynayacağı ilk lig maçına hazırlanarak geçiren Ankara Keçiörengücü Adanaspor ile deplasmana karşı karşıya geleceği günü bekliyor.
Bizim Çocuklar Uluslar Ligine Galler beraberliğiyle başladı! Bizim Çocuklar Uluslar Ligine Galler beraberliğiyle başladı! EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında göz dolduran bir performans sergileyen A Milli Futbol takımımız Temmuz ayından beri ilk maçını oynadı. Milliler Uluslar Ligi B grubunda Galler ile deplasmanda karşı karşıya geldi.
Gençlerbirliği'nde 2 futbolcu takımdan ayrıldı Gençlerbirliği'nde 2 futbolcu takımdan ayrıldı Çok sayıda futbolcu ile sözleşme imzalayan kırmızı siyahlılarda gelenler olduğu gibi gidenlerde oluyor. Bu kapsamda takımda çok az süre bulan 2 genç futbolcu Halit Yılmaz ve İbrahim Baran Kayıkçı'nın yeni sezonda takımda olmayacağı öğrenildi.
MKE Ankaragücü Voleybol Takımı toplu imza töreni düzenledi MKE Ankaragücü Voleybol Takımı toplu imza töreni düzenledi Başkenti voleybolda temsil eden takımlardan olan MKE Ankaragücü Astor Şarj Voleybol bu sezon KFC Kadınlar 1. Liginde mücadele edecek. Bu kapsamda takımda iç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren isim anlaşılan isimler için tesislerde bir imza programı gerçekleştirdi.
Ankara FOMGET yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor Ankara FOMGET yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor Ankara büyükşehir Belediyesi FOMGET Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. FOMGET’in bu yılki hedefinin şampiyonluk olduğu belirtildi. 8 Eylül Pazar günü yapılacak olan Fenerbahçe maçı öncesinde taraftarlara çağrı yapıldı.
MKE Ankaragücü'nde Saponara ve Djokanovic yeniden kadroya dahil oldu MKE Ankaragücü'nde Saponara ve Djokanovic yeniden kadroya dahil oldu Ankaragücü'nün kadro dışı iki futbolcusu hakkında yeni karar verildi. Saponara ve Djokanovic yeniden A takımla idmanlara çıkmaya başladı.
Ankara Keçiörengücü 56 yıllık hasreti dindirmenin peşinde Ankara Keçiörengücü 56 yıllık hasreti dindirmenin peşinde Uzun yıllar sonrasında yeniden üst liglerde boy göstermeyi başaran Ankara Keçiörengücü taraftarlarına ve temsil ettiği ilçeye Süper Ligi getirmeyi hedefliyor. Trendyol 1. Lig'de üst üste 5. sezonunu geçiren mor beyazlıların sezonu nerede bitireceği merak konusu oldu.