UEFA Uluslar Ligi Türkiye - İzlanda maçı A Millilerin galibiyeti ile tamamlandı UEFA Uluslar Ligi Türkiye - İzlanda maçı A Millilerin galibiyeti ile tamamlandı A Milli Futbol Takımı, İzlanda ile karşı karşıya geldi. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta mücadele eden A Milli Takımımız, İzlanda'yı ağırlarken maçın ilk yarısı berabere tamamlandı. İkinci yarıda A Milliler galip gelmeyi başardı.
Fransa - Belçika, Slovenya - Kazakistan maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifreli mi? Fransa - Belçika, Slovenya - Kazakistan maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifreli mi? UEFA Uluslar Ligi'nde takımların mücadeleleri tüm hızı ile devam ederken 9 Eylül 2024 Pazartesi günü maç programı belli oldu. Türkiye İzlanda maçına çıkarken, Fransa Belçika ve Slovenya Kazakistan maçı oynanacak. Maç hangi kanalda, saat kaçta?
Türkiye - İzlanda A Milli Takım maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda, nerede? Türkiye - İzlanda A Milli Takım maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda, nerede? Türkiye - İzlanda maçı için geri sayım başladı. A Milli Takım bugün 3 puan peşinde kendi evinde İzlanda'yı konuk edecek. Milli maç saat kaçta, ne zaman, nerede, A Mlli Takım hangi kanalda?
MKE Ankaragücü Macar futbolcu Kevin Varga'yı renklerine bağladı MKE Ankaragücü Macar futbolcu Kevin Varga'yı renklerine bağladı Transferin hızlı takımlarından Ankaragücü kadrosuna bir ismi daha ekledi. Kulüpten yapılan açıklamada Varga ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
Fenerbahçe ile anılıyordu! The Sun Antony transferi için haberi verdi Fenerbahçe ile anılıyordu! The Sun Antony transferi için haberi verdi Fenerbahçe transfer haberleri yakından takip edilirken bu isimlerden biri de Antony olarak öne çıkmıştı. Antony kaç yaşında, Fenerbahçe'ye gelecek mi, hangi mevkide oynuyor açıklandı.
Etimesgut Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası'na hazırlanıyor! Etimesgut Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası'na hazırlanıyor! Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde karşı karşıya geleceği Kırşehir Futbol SK maçına hazırlanıyor.
MKE Ankaragücü'nün genç yeteneği Arda Ünyay milli takıma 3 puanı getiren isim oldu MKE Ankaragücü'nün genç yeteneği Arda Ünyay milli takıma 3 puanı getiren isim oldu Ankara futbolundan yeni yetenekler çıkmaya devam ediyor. Şehrin köklü takımlarından MKE Ankaragücü'nün altyapısından yetişen Arda Ünyay genç yaşına rağmen U-19 Milli takımında adından söz ettirmeyi başardı.
Ankara Keçiörengücü bu sezon tam 15 futbolcu transfer etti Ankara Keçiörengücü bu sezon tam 15 futbolcu transfer etti Başkent Ankara'nın 1. Ligdeki 3 takımından birisi olan Ankara Keçiörengücü bu sezon kadrosuna kattığı isim sayısı ile dikkat çekti. Mor beyazlılar anlaştığı isimlere karşın ligde ilk 4 haftada 4 puan toplayabildi.
Gençlerbirliği, hazırlık maçında U-19 takımını 6-0 yendi Gençlerbirliği, hazırlık maçında U-19 takımını 6-0 yendi Halen devam eden milli ara nedeniyle kulüp takımları ara sonrasına hazırlanmayı sürdürüyor. Takımlar bu dönemde formda kalmak adına kendi içlerinde ya da başka takımlarla hazırlık maçları yapıyor.
Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda kapanış töreni gerçekleştirildi! Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda kapanış töreni gerçekleştirildi! Paris'te düzenlenen Paralimpik Oyunları, görkemli açılış töreninin ardından yapılan kapanış töreniyle birlikte noktalandı. Kapanış töreninde Türk bayrağını Umut Ünlü ile Kübra Korkut taşırken milli sporcularımızın başarıları da göğsümüzü kabarttı.
Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? A Milli Futbol Takımı, İzlanda ile karşı karşıya gelecek. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta mücadele eden A Milli Takımımız, İzlanda'yı ağırlamaya hazırlanırken vatandaşlar da maçın detayları hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.
ABB FOMGET Fenerbahçe Petrol Ofisi'ne mağlup oldu ABB FOMGET Fenerbahçe Petrol Ofisi'ne mağlup oldu ABB FOMGET, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2024 - 2025 sezonu ilk hafta maçında bugün Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni konuk etti. Karşılaşma futbolseverlerin gündeminde yer alırken maç, ABB FOMGET',n mağlubiyeti ile sona erdi.