Ankaragücü kadrosunu güçlendiriyor! Mesut Emre Kesik'i transfer etti Ankaragücü kadrosunu güçlendiriyor! Mesut Emre Kesik'i transfer etti Ankaragücü mevcut kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ankara temsilcisi Mesut Emre Kesik ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
ABB ASKİ Spor Kulübü güreş organizasyonu öncesi basın toplantısı yaptı ABB ASKİ Spor Kulübü güreş organizasyonu öncesi basın toplantısı yaptı Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü’nde Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde basın toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya önemli isimler katıldı.
Büyükler ve Gençler Kılıç Açık Turnuvası Ankara'da düzenlenecek Büyükler ve Gençler Kılıç Açık Turnuvası Ankara'da düzenlenecek Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından yapılan açıklama ile Büyükler Epe-Flöre ve Gençler Kılıç Açık Turnuvasının Ankara'da düzenleneceği duyuruldu. Eskrimciler düzenlenen organizasyon ile bir araya gelecek.
Trendyol Süper Lig Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Trendyol Süper Lig Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Trendyol Süper Lig'de derbi tarihleri belli oldu. Trabzonspor - Beşiktaş maçı canlı yayın bilgileri yakından takip edilirken taraftarlar da maç bilgilerini sorguluyor.
MKE Ankaragücü Nico Schulz ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu MKE Ankaragücü Nico Schulz ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu MKE Ankaragücü geçtiğimiz günlerde transfer dönemini kapattığını ifade etmesine rağmen yeni isimlere imza attırmayı sürdürüyor. Sarı lacivertliler bir dönem Borussia Dortmund'un etkili isimlerinden Nico Schulz'u transfer etti.
Gençlerbirliği ikinci milli araya kadar kayıpsız ilerlemek istiyor Gençlerbirliği ikinci milli araya kadar kayıpsız ilerlemek istiyor Uluslar ligi kapsamında liglere Eylül, Ekim ve Kasım aylarında olmak üzere 3 kere ara verilecek. Her arada 2 maçın oynanmasının ardından ligler kaldığı yerden devam edecek. İlk ara öncesinde istediği sonucu elde edemeyen Gençlerbirliği de ikinci ara öncesinde 4'te 4 yapmaya çalışacak.
Ankaragücü'nde Garry Rodrigues depremi! Kadro dışı bırakıldı Ankaragücü'nde Garry Rodrigues depremi! Kadro dışı bırakıldı Başkent ekibinin en çok güvendiği isimlerden olan ve sezon öncesi 1. ligde takımın kaptanı yapılan Rodrigues için şok eden bir karar alındığı iddia edildi.
UEFA Avrupa Ligi ne zaman başlıyor, ilk maçlar ne zaman? UEFA Avrupa Ligi ne zaman başlıyor, ilk maçlar ne zaman? Yeni sezona yeni formatla merhaba demeye hazırlanan UEFA Avrupa Liginde geçtiğimiz günlerde Türk takımlarının kimlerle oynayacağı belli olmuştu. 3 Takımla yer aldığımız bu ligde Türk futbolseverlerin ne kadar daha beklemesi gerektiği belli oldu.
Etimesgut Belediyespor Ziraat Türkiye Kupasında 2. Tura yükseldi! Etimesgut Belediyespor Ziraat Türkiye Kupasında 2. Tura yükseldi! Her sene sürpriz sonuçların yaşandığı ve alt liglerde yer alan takımlara önemli bir fırsat olan Türkiye Kupasında 1. tur heyecanı devam ediyor. Turnuvaya bu sene en baştan başlayan Etimesgut Belediyespor ise ilk turda Kırşehir FSK ile karşı karşıya geldi.
1. ligdeki Ankara takımlarının 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı 1. ligdeki Ankara takımlarının 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu Trendyol Süper lig ve Trendyol 1. Ligde 5. hafta maçlarını yönetecek hakemlerin belli olduğunu duyurdu.
Gençlerbirliği'ne hedef 2'de 2 Gençlerbirliği'ne hedef 2'de 2 Trendyol 1. ligde 5. hafta mücadeleleri bu hafta başlayacak. Milli aranın ardından takımlar maçlarına kaldıkları yerden devam edecek.
TFF yabancı kuralı sayısı ne kadar olacak, toplantı ne zaman, saat kaçta yapılacak? TFF yabancı kuralı sayısı ne kadar olacak, toplantı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Süper Lig'de bazı kulüpler yabancı kontenjanında artış için TFF'ye başvuru yapmıştı. TFF Yönetim Kurulu'nun talebi karara bağlamak için toplanacağı öğrenildi. Taraftarlar ise yabancı kuralında sayının değişip değişmeyeceğini takip etmeye başladı.