2. Gazi Paşa'yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri Keçiören Bağlum Stadyumu'nda gerçekleşti 2. Gazi Paşa'yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri Keçiören Bağlum Stadyumu'nda gerçekleşti 5 Eylül 2024 Pazar günü başlayan 2. Gazi Paşa'yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri, 60 başpehlivan ve 700 pehlivanın katılımı ile Keçiören Bağlum Stadyumu'nda gerçekleşti.
Başkent ekipleri MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği bugün sahaya çıkıyor Başkent ekipleri MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği bugün sahaya çıkıyor Başkent Ankara'yı Trendyol 1. Lig'de temsil eden MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği SK bugün 3 puan için sahaya çıkacaklar. Temsilcilerimizden biri evinde diğeri ise deplasmanda sahada olacak.
Ankaragücü'nde Efkan Bekiroğlu sessizliğini bozup taraftarlardan özür diledi Ankaragücü'nde Efkan Bekiroğlu sessizliğini bozup taraftarlardan özür diledi MKE Ankaragücü’nde İstanbulspor maçında galibiyet golünü atan Efkan Bekiroğlu bir süredir devam eden sessizliğini bozup gol sonra yaptığı hareketten dolayı özür diledi.
MKE Ankaragücü'nün Kaptanı tecrübeli futbolcu Tolga Ciğerci oldu! MKE Ankaragücü'nün Kaptanı tecrübeli futbolcu Tolga Ciğerci oldu! MKE Ankaragücü'nde bu sezon görev alacak takımlar kaptanları belirlenerek kesinleştirildi. Tolga Ciğerci'nin takım kaptanı olmaya devam edeceği Ankara ekibinde 2. ve 3. kaptanlar de netleştirildi.
Sincan Belediyesi Ankaraspor Karaköprü Belediyespor maçında 1 puanı uzatmalarda aldı Sincan Belediyesi Ankaraspor Karaköprü Belediyespor maçında 1 puanı uzatmalarda aldı Bu sezon yoluna Sincanda devam eden Sincan Belediyesi Ankaraspor ligde ilk 2 haftada rakiplerine boyun eğmişti. SB Ankaraspor ligdeki 3. maçında da yenilgi ile ayrılacak derken 90+5'te gelen golle ilk puanını aldı.
Ankara Keçiörengücü yaz transfer sezonunda 19 futbolcu ile anlaşma sağladı Ankara Keçiörengücü yaz transfer sezonunda 19 futbolcu ile anlaşma sağladı 2024-2025 sezonu yaz transfer dönemi ülkemizde 13 Eylül itibariyle sona erdi. Bazı takımlar makul denecek seviyede isim kadrosuna katarken, Ankara Keçiörengücü transfer şovu yapan takımlardan birisi oldu.
Gençlerbirliği transfer sezonunu 13 oyuncu takviyesi ile kapattı Gençlerbirliği transfer sezonunu 13 oyuncu takviyesi ile kapattı Dün itibariyle Türkiye'de yaz transfer dönemi tamamlandı. Son günü hareketli geçen dönemde Ankara temsilcisi Gençlerbirliği 2'si kiralık olmak üzere 13 kişi ile anlaştı.
Kazımcan Karataş aylar sonra Ankaragücü'ndeki eleştirilere cevap verdi Kazımcan Karataş Ankaragücü dönemindeki eleştirilere cevap verdi 2022 yılında Galatasaray'ın Altay'dan transfer ettiği Kazımcan kısa zamanda dikkatleri üzerine çekmişti. Kendisinden büyük beklentilerin olduğu futbolcu daha 2023-2024 sezonunun devre arasını MKE Ankaragücü'nde kiralık geçirmişti.
Sivasspor MKE Ankaragücü'nden ayrılan Garry Rodrigues’i renklerine bağladı Sivasspor MKE Ankaragücü'nden ayrılan Garry Rodrigues’i renklerine bağladı MKE Ankaragücü, Garry Rodrigues ile karşılıklı olarak sözleşme feshi yapıldığını duyurdu. Bunun ardından Trendyol Süper Lig ekiplerinden Net Global Sivasspor, Garry Rodrigues’i renklerine bağladığını açıkladı.
Alper Uludağ Ankaragücü ile sözleşme imzaladı Alper Uludağ Ankaragücü ile sözleşme imzaladı MKE Ankaragücü'nde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Futbol camiasında transfer döneminde takımların yeni anlaşmaları taraftarlar tarafından takip edilirken MKE Ankaragücü, Alper Uludağ ile sözleşme imzaladı.
Fatih Karagümrük Ankaragücü'nden Atakan Çankaya'yı transfer ettiğini açıkladı Fatih Karagümrük Ankaragücü'nden Atakan Çankaya'yı transfer ettiğini açıkladı Transfer sezonunun tamamlanmasına saatler kala Trendyol 1.ligde bir duyuru geldi. Süper ligden 1. lige düşen takımlardan Fatih Karagümrük 26 yaşındaki Atakan Çankaya'yı renklerine bağladı.
MKE Ankaragücü Ikon Menkul yeni sezona hazır MKE Ankaragücü Ikon Menkul yeni sezona hazır Ankaragücü'nün Basketbol şubesi MKE Ankaragücü Ikon Menkul yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Sezonu Çağdaş Bodrumspor ile açacak olan Sarı lacivertlilerin Başantrenörü Halil Üner yollarına kayıpsız ilerlemek istediklerini söyledi.