Real Madrid - Stuttgart maçı hangi kanalda, şifresiz mi, Arda güler oynayacak mı? Real Madrid - Stuttgart maçı hangi kanalda, şifresiz mi, Arda güler oynayacak mı? Değişen formatıyla Şampiyonlar ligi heyecanı yeniden başlayacak. Dünyanın bir çok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de gözler Real Madrid'in maçında ve Arda Güler'de olacak.
Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan Adanaspor maçının kırılma anını açıkladı Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan Adanaspor maçının kırılma anını açıkladı Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan berabere biten Adanaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Ankara Keçiörengücü Adanaspor deplasmanından 1 puan ile dönüyor Ankara Keçiörengücü Adanaspor deplasmanından 1 puan ile dönüyor Trendyol 1. Lig’in 5. hafta mücadelesinde Adanaspor deplasmanında sahaya çıkan Ankara Keçiörengücü 1 puan ile dönüyor.
Kenan Koçak kimdir, hangi takımları çalıştırdı, başarıları neler? Kenan Koçak kimdir, hangi takımları çalıştırdı, başarıları neler? MKE Ankaragücü’nün teknik direktör adaylarından birisinin de Kenan Koçak olduğu iddia edildi. Kenan Koçak kimdir, futbol kariyerinde hangi başarıları var, nasıl bir teknik direktördür?
MKE Ankaragücü Aykut Kocaman'a teklif götürdü, Ömer Erdoğan ile anlaşılamadı! MKE Ankaragücü Aykut Kocaman'a teklif götürdü, Ömer Erdoğan ile anlaşılamadı! MKE Ankaragücü’nde teknik direktör arayışları devam ederken yapılan son görüşmeler ve bu görüşmelerin detayları ortaya çıktı. MKE Ankaragücü’nün yeni teknik direktörü kim olacak?
MKE Ankaragücü IKON Menkul, Çağdaş Bodrum'a deplasmanda 65-64 mağlup oldu MKE Ankaragücü IKON Menkul, Çağdaş Bodrum'a deplasmanda 65-64 mağlup oldu Ankaragücü'nün Basketbol şubesi yeni sezona merhaba dedi. Sezona Türkiye Sigorta Türkiye Sigorta Basketbol Liginde merhaba diyen MKE Ankaragücü ilk maçından yenilgi ile ayrıldı.
2'de 2 yapan Gençlerbirliği'nde yüzler gülüyor! 2'de 2 yapan Gençlerbirliği'nde yüzler gülüyor! Ligi mağlubiyetle açan kırmızı siyahlılar sonraki 2 maçta berabere kalarak peş peşe puan kayıpları yaşamıştı. Teknik Direktör Karatepe'nin öğrencileri son 2 maçta aldıkları galibiyetlerle üst sıralara hızlıca tırmandı.
Adanaspor Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta, canlı yayın hangi kanalda? Adanaspor Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta, canlı yayın hangi kanalda? Başkent temsilcileri arasında yer alan Ankara Keçiörengücü bugün deplasman maçına çıkmaya hazırlanıyor. Trendyol 1. Lig 5. hafta maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayımlanacak?
Cihan Aydın Galatasaray karnesi! Galatasaray Gaziantep maçı ne zaman, maçın hakemi kim oldu? Cihan Aydın Galatasaray karnesi! Galatasaray Gaziantep maçı ne zaman, maçın hakemi kim oldu? Trendyol 1. Lig'de Avrupa kupası maçları nedeniyle verilen ara nedeniyle ertelenen maçlarda program belli oldu. Bu kapsamda Galatasaray evinde Gaziantep'i konuk edecek. İşte maçın hakemi!
Taha Akgül Güreş Federasyonu Başkanı adaylığını kamuoyu ile paylaştı Taha Akgül Güreş Federasyonu Başkanı adayı oldu Türk güreş tarihine adını adını altın harflerle yazdıran Taha Akgül Paris Olimpiyatları ile beraber emekliye ayrılmıştı. Ünlü sporcu güreşten kopmadı ve yeni kararını ilan etti.
Keçiörengücü haftayı Adanaspor galibiyeti ile kapatmak istiyor Keçiörengücü haftayı Adanaspor galibiyeti ile kapatmak istiyor Ankara'nın mor beyazlı temsilcisi bu akşam Adana'da haftanın kapanış maçını oynayacak. Ankara Keçiörengücü alacağı 3 puan ile üst sıralara tırmanma fırsatını yakalayacak.
Ankaragücü'nde taraftarlar Tek Yürek oldu Ömer Erdoğan'ı istiyor Ankaragücü'nde taraftarlar Tek Yürek oldu Ömer Erdoğan'ı istiyor MKE Ankaragücü'nde milli aranın ardından oynanan ilk maç olan Fatih Karagümrük maçında alınan yenilgi bardağı taşıran son damla olmuştu. Yenilginin ardından Cihat Arslan ile yolları ayıran Başkent ekibinde Ömer Erdoğan ismi ön plana çıkıyor.