Türkiye 17 Yaş Altı Kızlar Hentbol Milli Takımı, A klasmanına yükselerek büyük başarı elde etti! Türkiye 17 Yaş Altı Kızlar Hentbol Milli Takımı, A klasmanına yükselerek büyük başarı elde etti! Türkiye'nin genç hentbol yetenekleri, 17 Yaş Altı Kızlar Avrupa Hentbol Şampiyonası'nda Avusturya'ya 34-29 mağlup olsa da büyük bir başarı elde etti.
Gençlerbirliği lige galibiyetle başladı! Gençlerbirliği lige galibiyetle başladı! Trendyol 1. Lig’in birinci haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Ümraniyespor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu açıklamalarda bulundu.
Mamakspor’dan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Özaslan’a ziyaret! Mamakspor’dan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Özaslan’a ziyaret! Mamakspor Kulüp Başkanı Erhan Karadağ ve Mamakspor heyeti Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ile Ankara Kulübü Derneği Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Buluşmada önemli bir açıklamaya da yer verildi.
Gençlerbirliği, altyapısından yetişen genç oyuncuyla profesyonel sözleşme imzaladı! Gençlerbirliği, altyapısından yetişen genç oyuncuyla profesyonel sözleşme imzaladı! Trendyol 1. Ligi'ndeki temsilcilerimizden olan Gençlerbirliği altyapıya yatırım yapmaya devam ediyor. Kırmızı siyahlı ekip, altyapıdan yetiştirdiği genç başarılı oyuncu Fırat Tulgayoğlu ile profesyonel sözleşme imzaladı.
Gençlerbirliği'nde ilk 5 haftalık heyecan verici maç programı belli oldu! Gençlerbirliği'nde ilk 5 haftalık heyecan verici maç programı belli oldu! Trendyol 1. Ligi'nde mücadele edecek temsilcimiz Gençlerbirliği, yeni sezonun ilk 5 haftasında yapacağı maç programını taraftarlarına duyurdu.
Ankara Keçiörengücü hazırlıklarını tamamladı, maç günü heyecanı başladı! Ankara Keçiörengücü hazırlıklarını tamamladı, maç günü heyecanı başladı! Trendyol 1. Ligi'nde Ankara Keçiörengücü, yeni sezonda mücadeleye çıkmak için hazırlıklarını tamamladı. Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek olan Keçiörengücü, maç günü heyecanını yaşıyor.
MKE Ankaragücü Süper Lig heyecanına hazırlanıyor! MKE Ankaragücü Süper Lig heyecanına hazırlanıyor! MKE Ankaragücü, heyecanla beklenen 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunun ilk haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki mücadele, futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor.
MKE Ankaragücü, MİA Teknoloji ve Tripy Mobility ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı! MKE Ankaragücü, MİA Teknoloji ve Tripy Mobility ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı! MKE Ankaragücü, sponsorluk anlaşmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gün içinde önce Kayın Su ile spornsorluk anlaşmasını devam ettiren Ankaragücü, günün devamında yeni sponsoru MİA Teknoloji ve Tripy Mobility'i duyurdu.
Gençlerbirliği, Brezilyalı oyuncu Amilton Minervino Da Silva'yı kadrosuna kattı! Gençlerbirliği, Brezilyalı oyuncu Amilton Minervino Da Silva'yı kadrosuna kattı! Trendyol 1. Ligi'ndeki başkent temsilcilerimizden Gençlerbirliği, 33 yaşındaki deneyimli sol kanat oyuncusu Amilton Minervino Da Silva ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Süper Lig'de bu hafta hangi maçlar var? 2023-2024 Süper Lig 1. hafta maçları Süper Lig'de bu hafta hangi maçlar var? 2023-2024 Süper Lig 1. hafta maçları 2023-2024 sezonunda Türkiye'nin 12 ilinden 20 takım toplam 380 maçlık süreçte belirledikleri hedefe ulaşmak için çalışacak.
MKE Ankaragücü, kulüp ve Kayın Su arasında yenilenen sponsorluk anlaşmasıyla güçleniyor! MKE Ankaragücü, kulüp ve Kayın Su arasında yenilenen sponsorluk anlaşmasıyla güçleniyor! Trendyol Süper Ligi'nde başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü, Kayın Su ile bir araya gelerek sponsorluk anlaşmalarını yenilediklerini duyurdu.
Galatasaray Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan sonra Ankara takımı geliyor! İstatistikleriyle lige damgasını vurdu Galatasaray Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan sonra Ankara takımı geliyor! İstatistikleriyle lige damgasını vurdu Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş üç büyükler olarak adlandırılırken Süper Lig'de en fazla maça çıkan takım MKE Ankaragücü oldu.