FOMGET Kadın Futbol Takımı Ankara Kent Konseyi’ni ziyaret etti FOMGET Kadın Futbol Takımı Ankara Kent Konseyi’ni ziyaret etti Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2022-2023 sezonu şampiyonu olan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Kadın Futbol Takımı, Ankara Kent Konseyi’ni ziyaret etti.
Milli tekvandocular uluslararası çapta, 4 organizasyonda tatamiye çıkacak! Milli tekvandocular uluslararası çapta, 4 organizasyonda tatamiye çıkacak! Tekvandoda Estonya, Bosna Hersek ve Fransa'da düzenlenecek 4 farklı organizasyonda, 60 milli sporcu mücadele edecek.
Gençlerbirliği'nde 3. Hafta hazırlığı! Stadyum bilgilendirmesi Gençlerbirliği'nde 3. Hafta hazırlığı! Stadyum bilgilendirmesi Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında, Bodrum FK ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Ayrıca Eryaman Stadyumu'nun durumundan ötürü maçın nerede oynanacağı hakkında taraftarlara da bilgi paylaşıldı.
Gençlerbirliği Seğmenler Su ile sponsorluk anlaşması imzaladı! Gençlerbirliği Seğmenler Su ile sponsorluk anlaşması imzaladı! Gençlerbirliği, su sponsorluğu için Seğmenler Su ile sezon sonuna kadar anlaştı.
MKE Ankaragücü ile Adana Demirspor arasındaki maç berabere sona erdi! MKE Ankaragücü ile Adana Demirspor arasındaki maç berabere sona erdi! Trendyol Süper Lig'inin ikinci haftasında Eryaman Stadyumu'nun zemininin durumundan dolayı İstanbul'da oynanan heyecan dolu maçta MKE Ankaragücü ile Yukatel Adana Demirspor berabere kaldı.
MKE Ankaragücü - Yukatel Adana Demirspor maçı hangi statta, saat kaçta oynanacak? MKE Ankaragücü - Yukatel Adana Demirspor maçı hangi statta, saat kaçta oynanacak? Trendyol Süper Lig 2. hafta maçında MKE Ankaragücü, Yukatel Adana Demirspor'u konuk edecek. Ankaragücü ile Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor.
MKE Ankaragücü, Morutan'ı açıkladı! 3+1 yıllık sözleşme imzalandı MKE Ankaragücü, Morutan'ı açıkladı! 3+1 yıllık sözleşme imzalandı MKE Ankaragücü, Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Rumen futbolcu Olimpiu Morutan ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
Gençlerbirliği, Sakaryaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı! Gençlerbirliği, Sakaryaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı! Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında deplasmanda Sakaryaspor’un konuğu olacak başkent ekibi bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Galatasaray - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray - Trabzonspor karşılaşması bugün Rams Park'ta gerçekleşecek. İki takım arasındaki müsabaka saat 21.45'te başlayacak.
Gençlerbirliği, altyapısında yetişen iki oyuncuyla daha profesyonel sözleşme imzaladı! Gençlerbirliği, altyapısında yetişen iki oyuncuyla daha profesyonel sözleşme imzaladı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, futbol akademisinde yetiştirdiği Umut İslamoğlu ve Arda Çağan Çelik ile profesyonel sözleşme imzaladı.
Gençlerbirliği U17 Kız Futbol Takımı adını çeyrek finale yazdırdı! Gençlerbirliği U17 Kız Futbol Takımı adını çeyrek finale yazdırdı! U17 Türkiye Şampiyonası Play-off Turu’nda mücadele eden Gençlerbirliği U17 Kız Futbol Takımı, rakibi Rusumat-4 Gençlik takımını penaltılarla eleyerek adını çeyrek finale yazdırdı.
Enes Keskin yeniden Gençlerbirliği’nde! Enes Keskin yeniden Gençlerbirliği’nde! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Pendikspor Futbol A.Ş.’den 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Enes Keskin’i yeniden kiralık olarak kadrosuna kattı.