Ziraat Türkiye Kupası kuraları ne zaman çekilecek?

ZTK çeyrek final kura çekimi tarihleri merak ediliyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turunda rakiplerini mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran takımlar belli olurken ZTK çeyrek final kura çekiminin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu.

Ziraat Türkiye Kupası kuraları ne zaman çekilecek?

Ziraat Türkiye Kupası’nda (ZTK) detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. ZTK'nın son 16 turunda rakiplerini mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran takımlar 6, 7, 8 Şubat tarihleri arasında oynanan maçların ardından belli oldu.

Sonuçlara göre Başakşehir, Ankaragücü, Konyaspor, Fatih Karagümrük gibi takımlar çeyrek final oynamaya hak kazanırken Lig maratonunda gözler Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçlarına çevrildi. Bu çerçevede sporseverler ‘’ZTK çeyrek final kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

ZTK ÇEYREK FİNAL KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final ve yarı final için kura çekimi 12 Şubat Pazartesi günü yapılacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final ve yarı final kura heyecanı yarın saat 14.00’da yaşanacak.

Ziraat Türkiye Kupası kuraları ne zaman çekilecek?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacak kura çekiminde eşleşmeler belli olacak. Çeyrek final maçları, 27 - 29 Şubat tarihlerinde tek maç eleme usulüyle oynanacak. Kurada Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir seri başı olarak yer alıyor. Konyaspor, Trabzonspor, MKE Ankaragücü ve Fatih Karagümrük ise seri başı takımlardan biriyle eşleşecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER