Ziraat Türkiye Kupası kura çekmi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur maçlarının tamamlanmasının ardından gözler son 16 turu kura çekimine çevirildi. Taraftarlar Türkiye Kupası'nda son 16 turu kuralarının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda çekieleceğini oldukça merak ediyor ve araştırıyor.

Ziraat Türkiye Kupası kura çekmi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye'nin dört bir yanından takımların katıldığı ve sürpriz sonuçlarının ortaya çıktığı, peri masalı şampiyonlukların elde edildiği Ziraat Türkiye Kupası'nda gözler kuraya çevirildi.

Türkiye'nin kupasında heyecan son 16 turu eşleşmeleri ile devam edecek. Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur maçlarının tamamlanmasının ardından futbolseverler, heyecanla son 16 turu kura çekimininin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yapılacağını bekliyor ve araştırmalar yapıyor.

Ziraat Türkiye Kupası kura çekmi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Son 16 turu kura çekimine Trendyol Süper Lig ve 1.Lig ile TFF 2. Lig'den takımlar katılacak. Trendyol Süper Lig'den VavaCars Fatih Karagümrük, Atakaş Hatayspor, MKE Ankaragücü, Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor, RAMS Başakşehir, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, Fenerbahçe, EMS Yapı Sivasspor, TÜMOSAN Konyaspor, Trabzonspor ve Galatasaray, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor ve Gençlerbirliği ile TFF 2. Lig'den Anagold 24Erzincanspor son 16 turu kura çekiminde yer alacak.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI SON 16 TURU KURA ÇEKİMİ, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu kura çekimi, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak ve 22 Ocak Pazartesi (Bugün) saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Kura çekmi A Spor ekranlarınan naklen yayınlanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER