Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final programı belli oldu

Geçtiğimiz gün kurası çekilen Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final turunun maç takvimi belli oldu. Maçlar 27-28-29 Şubat 2024 tarihlerinde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final programı belli oldu

Büyük bir mücadele sahne olan ve sona yaklaştıkça heyecanın giderek arttığı Ziraat Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz günlerde Çeyrek Final turu için kura çekimi yapılmış, tamamı Trendyol Süper Lig'den olan 8 takımın rakibi belli olmuştu.

Aralarında başkent ekibi Ankaragücü'nün de yer aldığı kura çekimi Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'da bulunan tesislerinde gerçekleştirilmiş, eşleşmelerin hangi gün ve saat kaçta oynanacağının daha sonra ilan edileceği ifade edilmişti. Yaşanılan kura çekimi sonrası merakla beklenen açıklama geldi.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Ziraat Türkiye Kupası maç takvimi şu şekilde oldu;

27 ŞUBAT SALI

20:45 MKE Ankaragücü - Fenerbahçe

28 ŞUBAT ÇARŞAMBA

17:30 Trabzonspor - Rams Başakşehir

20:45Beşiktaş - Tümosan Konyaspor

29 ŞUBAT PERŞEMBE

20.45 Galatasaray - Vavacars Fatih Karagümrük

ANKARAGÜCÜ KUPAYI İSTİYOR

Kupada sergilediği performans ile Çeyrek Final turuna kadar gelen Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun öğrencileri kupada finale kadar gitmek ve kazanan taraf olmak istiyor. Kupayı kazananın Avrupa kupalarına katılması sağlaması anlamından da değerli olan Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü -Fenerbahçe maçının sonucu merakla bekleniyor.

Teknik Direktör Emre Belözoğlu içinde uzun yıllar futbolcu ve sonrasında sportif ve teknik direktörlük görevinde bulunduğu eski takımı Fenerbahçe'ye kadar oynayacağı mücadelenin özel bir anlam taşıyacak. Tek maç olarak oynanacak müsabakada Ankaragücü Fenerbahçe'yi elediği takdirde Beşiktaş - Tümosan Konyaspor maçının galibi ile karşılaşacak.

SONRAKİ HABER