Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Kıran kırana mücadelelere sahne olan Ziraat Türkiye Kupası tüm heyecanı ile devam ediyor. Yarın yapılacak karşılaşmaların hakemleri açıklandı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Kazanan takıma Avrupa yollarını açması nedeniyle büyük önem arz eden ve büyük mücadelelere sahne olan Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçları ile devam ediyor.

16-17 ve 18 Ocak 2024 tarihinde oynanacak 5. Tur maçları ile ilgili Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yarın yapılacak maçlar için hakem atamalarının yapıldığı açıklandı ve hangi maçı hangi hakemin yöneteceği ilan edildi. Yarın yapılacak ve sonuçları merakla beklenen maçlara atanan hakemler şu şekilde oldu;

13:00 VavaCars Fatih Karagümrük - Kırklarelispor : Oğuzhan AKSU

15:00 Kasımpaşa- Teksüt Bandırmaspor: Davut Dakul Çelik

17:00 Atakaş Hatayspor - Sakaryaspor: Ali Yılmaz

19:00 MKE Ankaragücü- Çaykur Rizespor: Sarper Barış Saka

21:00 Beşiktaş-Eyüpspor: Murat Erdoğan

ANKARAGÜCÜ KUPAYI İSTİYOR

5. Tur müsabakalarının içinde iki süper lig takımının karşılaşacağı tek müsabaka olan Ankaragücü- Çaykur Rizespor maçı saat 19:00'da oynanacak. Sarper Barış Saka'nın yöneteceği maçta yardımcı hakemler Sezgin Çınar ve Kadir Akıllı olurken maçı dördüncü hakemliğine ise Süleyman Bahadır atandı. Üst üste aldığı mağlubiyetlerin ardından ligde oynanan son maçta evinde Kasımpaşa'yı 3-1 gibi net bir skorla geçen Emre Belözoğlu yönetimindeki Başkent ekibi moralli bir şekilde çıkacağı Çaykur Rizespor mücadelesinden de galibiyetle ayrılarak kupada yoluna devam etmek istiyor.

Kupayı kazanma hedefi ile evinde oynayacağı kupa maçına odaklanan başkent ekibinin rakibi Çaykur Rizespor ise bir önceki turda evinde İzmir temsilcisi Bucaspor 1928'i 4-0 yenerek 5. tura yükselmiş ve Ankaragücü'nün rakibi olmuştu. Ankaragücü ise 4. turda İskenderun'u 3-1 yenip adını 5. tura yazdıran takımlar arasında yer almıştı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Bu sezon 62. düzenlenen Ziraat Türkiye Kupasının finalinin EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan dolayı Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanıyor. Kupayı kazanan takım ise gelecek yıl Avrupa Kupalarında mücadele etme hakkı kazanacak.

SONRAKİ HABER