Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarında günün programı açıklandı

Ülkemizdeki futbolseverlerin büyük bir ilgili ile takip ettiği Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur heyecanı ile hız kesmeden devam ediyor.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarında günün programı açıklandı

Özelikle Anadolu takımları ve alt liglerde mücaedele eden takımlarımız için büyük bir önem arz eden ve kazanan takıma Avrupa Kupalarına gitme hakkı veren Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalar ile devam edecek.

Ülkemizde her yaştan taraftarın büyük bir heyecan ile takip ettiği ve büyük mücadelelere sahne olan Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçları bugün oynanacak 6 karşılaşma ile devam edecek. Bu yıl 62. si düzenlenen Türkiye Kupası'nda turnuvanın favorisi olarak gösterilen ve son şampiyon unvanını taşıyan Fenerbahçe bugün Adanaspor ile karşılaşacak.

TÜRKİYE KUPASI 5. TUR MAÇLARINDA BUGÜNÜN PROGRAMI BELLİ OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre bugün oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçları için paylaşılan maç programı şu şekilde oldu;

13:00 Başakşehir - Boluspor

13:00 Antalyspor - Pendikspor

15:00 Gaziantep FK - Bodrumspor

17:00 Alanyaspor - Samsunspor

19:00 Adana Demirspor - 24 Erzincanspor

21:00 Fenerbahçe - Adanaspor

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarında günün programı açıklandı

FENERBAHÇE'DE HEDEF KUPA

2023 - 2024 Trendyol Süper Ligine iddialı bir giriş yapan ve kadrosunu rakiplerine transfer çalımı atarak güçlendiren Fenerbahçe, Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Cengiz Ünder gibi isimlerle güçlendiren ve bu isimlere ara transfer döneminde Leonardo Bonucci ve Rate Krunic gibi isimleri de ekleyen Fenerbahçe bu sezonda kupayı kazanmak istiyor.

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın yönettiği ve aldığı başarılı sonuçlarda ligde ve Avrupa'da adından söz ettiren sarı lacivertliler bu sezonda Ziraat Türkiye Kupası'nın en büyük favorilerinden birisi olarak gösteriliyor.

Fenerbahçe'nin rakibi olan Adanaspor ise eski günlerinden çok uzakta bir performansla Trendyol 1. Lig'de 13. sırada yer alıyor. Düşme potasından bir türlü kurtulamayan Akdeniz ekibi Adanaspor ile son şampiyon Fenerbahçe arasında oynanacak maç Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve mücadele bu akşam saat 21:00'da başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçları bugün ve yarın oynanacak maçların ardından tamamlanacak ve kazanan takımlar son 16 turuna yükselecek.

SONRAKİ HABER