Ziraat Bankkart'ın konuğu Bigadiç Belediye

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 24. haftasında Ziraat Bankkart, Bigadiç Belediye'yi ağırlayacak.

Ziraat Bankkart'ın konuğu Bigadiç Belediye

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde heyecan 24. hafta maçları ile devam edecek. Türkiye'de erkek voleybolunun en üst seviyesi olan Efeler Ligi'nde başkenti Halkbank ile temsil eden Ziraat Bankkart bugün sahaya çıkacak.

Ankara'nın kırmızı-beyazlı ekibi AXA Sigorta Efeler Ligi'ne veda etmeye hazırlanan Bigadiç Belediye'yi konuk edecek. Ziraat Bankkart'ın ev sahipliğinde oynanacak mücadele 9 Mart Perşembe (Bugün) saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşma TVF Youtube Kanalı'ndan naklen yayınlanacak.

Ziraat Bankkart ligde oynadığı 23 mücadele aldığı 17 galibiyet ve 6 mağlubiyet sonucunda topladığı 53 puanla 3. sırada bulunuyor. Play-offtaki yerini sağlamlaştırmak isteyen kırmızı - beyazlılar, ligde kötü günler geçiren ve son sıraya demir atan Çanakkale temsilcisi Bigadiç Belediye'yi rahat bir oyun ve skorla geçerek puanını yükseltmek istiyor.

BİGADİÇ BELEDİYE LİGDE ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Konuk ekip Bigadiç Belediye ise Efeler Ligi'nde oynadığı 23 mücadelede yalnızca 2 galibiyet alırken 21 kez sahadan mağlup ayrıldı. Çanakkale ekibi topladığı 6 puan ile son sırada bulunurken AXA Sigorta Efeler Ligi'ne veda etmeden önce maçlarını kazanmak istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER