Ziraat Bankkart'ın çeyrek finalde rakibi CV Guaguas

CEV Şampiyonlar Ligi'nde grubu lider tamamlayarak doğrudan çeyrek finale kalan Ziraat Bankkart ilk maçında deplasmanda İspanyol temsilcisi CV Guaguas ile karşı karşıya gelecek.

Ziraat Bankkart'ın çeyrek finalde rakibi CV Guaguas

Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı yaşanıyor. Türkiye'yi ve başkent Ankara'yı voleybolun Avrupa'daki en prestijli kupasında temsil eden Halkbank ve Ziraat Bankkart sahaya çıkıp, avatanj elde etmeye çalışacak. Halkbank Erkek Voleybol Takımı çeyrek finaldeki ilk maçında 21 Şubat Çarşamba (Bugün) İtalya'nın Cucine Lube Civitanova takımı ile karşı karşıya gelecek. Bir diğer başkent temsilcisi Ziraat Bankkart ise 22 Şubat Perşembe (Yarın) İspanya ekibi CV Guaguas takımı ile avatanjı elde etmek için kıyasıya mücadele edecek.

İspanya'nın güçlü takımlarından CV Guaguas ile Türk voleybolunun öncü takımlarından Ziraat Bankkart arasında oynanacak mücadele yarın saat 21.30'da başlayacak ve İspanya'nın Las Palmas şehrinde bulunan Centro Insular de Deportes Salonu'nda oynanacak.

ZİRAAT BANKKART AVANTAJ PEŞİNDE

Halkbank ile Ankara voleybolunu Avrupa'da temsil eden ve Türk bayrağını dalgandıran Ziraat Bankkart Erkek Voleybol Takımı, İspanya'ya avatanj arayacak. Tribünde binlerin ekran başında milyonların izleyeceği mücadelede Ziraat Bankkart rakibi CV Guaguas'ı rahat bir oyunla mağlup ederek Ankara'ya yarı finalin kapılarını açarak, avantajlı bir şekilde dönmeyi amaçlıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER