Ziraat Bankkart zorlansa da kazanmayı bildi

CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Ziraat Bankkart konuk ettiği Knack Roeselare'yi 3-2 mağlup etti.

Ziraat Bankkart zorlansa da kazanmayı bildi

CEV Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 5. hafta maçları ile devam etti. Ankara ekibi Ziraat Bankkart evinde Belçika ekibi Knack Roeselare ile karşı karşıya geldi. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voelybol Salonu'nda oynanan mücadeleyi Ziraat Bankkart tie break seti sonunda 3 - 2 kazanmayı bildi.

ZİRAAT BANKKART TİE BREAK SETİNDE KAZANDI

Karşılaşmaya deplasman ekibi Knack Roeselare iyi başladı ve ilk seti 25 - 19 kazanmayı bildi. Durum Knack Roeselare lehine 1-0 oldu. İkinci sette maçta dengeyi kuran Ziraat Bankkart seti 25 - 19 kazandı ve durum 1-1 oldu. Üçüncü sette Belçika ekibi müthiş performans gösterdi ve Ziraat Bankkart'a hiç şans tanımayarak 25 - 13'lük skorla durumu 2-1'e getirdi. Dördüncü sete geçilirken Ziraat Bankkart sahaya tam ya da devam demek için çıktı. Başkent temsilcisi dördüncü sette Knack Roeselare'ye 25 - 20'lik üstünlük sağladı ve durumu 2-2'ye getirererek maçı tie break setine taşıdı.

Tie break büyük çekişeme ve heyecana sahne oldu üç kere uzayan seti Ziraat Bankkart 18 - 16 maçı da 3-2 kazanmayı bildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER