Ziraat Bankkart rahat kazandı

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 16. haftasında Ziraat Bankkart konuk ettiği Rams Global Cizre Bedelediye'yi 3-0 mağlup etti.

Ziraat Bankkart rahat kazandı

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 16. hafta maçları devam ediyor. Ankara ekibi Ziraat Bankkart evinde Rams Global Cizre Belediye ile karşı karşıya geldi. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanan mücadeleyi Ankara'da voleybolseverler ilgi ile yakından takip etti. Ankara'nın kırmızı-beyazlı ekibi Ziraat Bankkart rakibin rahat bir oyun ile set vermeden 3-0 mağlup etti.

ZİRAAT BANKKART ZORLANMADAN KAZANDI

Ziraat Bankkart ile Rams Global Cizre Belediye'nin karşı karşı karşıya geldiği mücadeleye iyi başlayan taraf ev sahibi oldu. Ziraat Bankkart ortaya koyduğu iyi oyunla ilk seti 25 - 18 kazandı ve maçta 1-0 öne geçti. İkinci sette voleybolseverlere Ziraat Bankkart daha baskın bir oyun izlettirdi. Başkent ekibi rakibini 25 - 13'lük gibi farklı bir skorla geçti ve maçta durumu 2-0'a getirdi. Üçüncü sette daha dengeli bir oyun olsa da Ankara temsilcisi Ziraat Bankkart rakibine şans tanımadı ve seti 25 - 21 maçı da 3-0 kazanarak haftayı galibiyet ile tamamladı. Ziraat Bankkart, Rams Global Cizre Belediye karşısında kazanarak ligdeki 11 galibiyetini aldı ve zirve yarışını sürdürdü.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER