Ziraat Bankkart Knack Roeselare'i konuk edecek

CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında başkent ekibi Ziraat Bankkart, Belçika ekibi Knack Roeselare'i ağırlyacak.

Ziraat Bankkart Knack Roeselare'i konuk edecek

Ziraat Bankkart 22 günlük aranın ardından erkek voleybolunda Avrupa'nın en pretisjli kupasında sahne alacak. CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında başkent ekibi evinde Belçika temsilcisi Knack Roeselare ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanacak mücadele saat 17.00'de başlayacak. Heyecanlı karşılaşma TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

ZİRAAT BANKKART ÜST ÜSTE 5. MAÇINI KAZANMAK İSTİYOR

Ziraat Bankkart A Grubu'nda oynanan 4 maçını da kazanarak 11 puan ile namağlup grup liderliğini sürdürüyor. Ankara ekibi bu 4 maçta 369 sayı kazanırken 349 sayı kaybetti. Ziraat Bankkart' ın en yakın takipçisi ZAKSA Kedzierzyn-Kozle ile arasında 5 puan fark bulunuyor. Polonya temsilcisi 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 6 puanı bulunuyor.

Rakip Knack Roeselare ise 4 maçta yalnızca 1 galibiyet alabildi ve 3 mağlubiyeti bulunuyor. Belçika ekibi 4 puan ile 3. sırada bulunuyor ve mutlak galibiyete ihtiyacı var.

Ziraat Bankkart ile Knack Roeselare arasında oynanan ilk grup maçı Belçika'da oynanmış ve Ankara ekibi maçı 3 - 1'lik skorla rahat bir galibiyet almıştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER