Ziraat Bankkart İzmir deplasmanında

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 17. haftasında Ziraat Bankkart deplasmanda Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Bld. ile karşı karşıya gelecek.

Ziraat Bankkart İzmir deplasmanında

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 17. hafta mücadeleleri 26 Ocak Cuma günü tek karşılaşma ile başladı. Rams Global Cizre Bld ile Arkasspor'un karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı İzmir ekibi Arkas Spor 3-2 kazandı.

Başkent temsilcisi Ziraat Bankkart ise yarın sahaya çıkacak. Kırmızı - beyazlıların rakibi ise bir başka İzmir ekibi deplasmanda Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Bld. ile karşı karşıya gelecek.

17. haftanın kapanış karşılaşmasında Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Bld. ile Ziraat Bankkart arasında oynanacak mücadele 28 Ocak Pazar (Yarın) Şehit Okan Dinçer Spor Salonu'nda oynanacak ve karşılaşma saat 13.00'te başlayacak.

ZİRAAT BANKKART ZİRVE YARIŞINDAN KOPMAK İSTEMİYOR

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Ziraat Bankkart oynadığı 16 maçta 12 galibiyet ve 4 mağlubiyet sonucunda 37 puan topladı ve lider Halkbank ve ikinci Fenerbahçe Parolpara'nın ardında 3. basamakta bulunuyor. Ziraat Bankkart oynadığı son 3 karşılaşmada 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Ankara ekibi son karşılaşmalardaki inişli performansını yukarı çekmek ve yeniden yükselişe geçmek için Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Bld. takımı net bir skor ile mağlup etmek yoluna devam etmek istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER