Ziraat Bankkart CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde

CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda çeyrek finali garantileyen Ziraat Bankkart, 6'ıncı ve son grup maçında konuk ettiği Yunan ekibi Olympiakos'u 3-0 mağğlup etti.

Ziraat Bankkart CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde

CEV Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam oynanan karşılaşmalarla grup etabı tamamlandı. A Grubu'nda mücadele eden Ziraat Bankkart 6'ıncı ve son grup maçında deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile karşı karşıya geldi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanan mücadele Ziraat Bankkart rakibi 3-0 mağlup etti ve grubunu namağlup lider tamamladı.

Ankara ekibi sahaya Matthew Anderson, Wouter Ter Maat, Bedirhan Bülbül, Arslan Ekşi, Faik Samed Güneş, Oreol Camejo ilk 6'sı ile çıktı. Ziraat Bankkart'ın rakibi Olympiakos ise sahaya Alen Pajenk, Tincek Stern, Bonatto Guazelli, Rafail Koubentakis, Dragan Travica, Salvador Hidalgo ilk 6'sı ile sahadaydı.

Ziraat Bankkart ile Olympiakos arasında 93 dakika süren mücadelenin ilk setinde dengeli bir oyun ortaya koyuldu. Fakat Ziraat Bankkart, Yunan ekibinden daha iyi bir oyun ortaya koyarak seti 25-22 kazanmayı bildi.

Ziraat Bankkart ikinci ve üçüncü sette ilk sete nazaran daha etkili bir oyun ortaya koydu. İkinci seti kırmızı - beyazlılar 25-17, üçüncü seti de 25-18 kazandı ve maçı set vermeden 3-0 kazandı.

ZİRAAT BANKKART NAMAĞLUP ADINI ÇEYREK FİNALE YAZDIRDI

Olympiakos'u 3-0 ile geçen Ziraat Bankkart, CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda oynadığı 6 maçı da kazanarak grubunu namağlup lider tamamladı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

SONRAKİ HABER