Ziraat Bankkart Avrupa'da sahaya çıkıyor

Erkek voleybolunda Ankara'yı temsil eden Ziraat Bankkart, Şampiyonlar Ligi mücadelesi için sahaya çıkacak.

Ziraat Bankkart Avrupa'da sahaya çıkıyor

Başkent temsilcileri, Şampiyonlar Ligi mücadeleleri için sahaya çıkıyor. Ziraat Bankkart Erkek Voleybol Takımı, Şampiyonlar Ligi 3. maçında deplasmanda Yunan ekibi Olympiacos ile karşı karşıya gelecek.

12 Aralık Salı günü (Yarın) Yunanistan'da oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak.

ZİRAAT BANKKART AVRUPA'DA LİDER

Ziraat Bankkart Erkek Voleybol Takımı son Şampiyonlar Ligi Şampiyonunu Azoty Kedzierzyn-Kozle'yi yenerek grubunda liderliğe yükselmişti. Şampiyonlar Ligine Knack Roeselare galibiyeti ile başlayan Ziraat Bankkart , A Grubunda ikinci maçını son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Grupa Azoty Kedzierzyn-Kozle ile oynadı. Ziraat Bankkart, TVF Ziraat Bankkart Voleybol Salonunda oynanan karşılaşmayı 3-2 alarak grubunda ikinci galibiyetini alarak puanını 5’e yükseltti. Alınan bu büyük galibiyetle takımımız grubunda liderliğe yükseldi.

ZİRAAT BANKKART'IN BİLEİĞİ BÜKÜLMÜYOR

Ziraat Bankkart, AXA Efeler Ligi'nin ilk haftasında Halbank ile oynadığı karşılaşmadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Mavi- beyazlı ekipbu karşılaşmanın ardından oynadığı 12 karşılaşmanın tamamını kazandı ve mağlubiyet yüzü görmedi. Başkent temsilcisi iyi grafiğini sürdürerek hem Şampiyonlar Ligi'nde hemde AXA Sigorta Efeler Ligi'nde yeni başarılara ve kupalara imza atmak istiyoır.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER