Ziraat Bankkart Avrupa'da liderliğini sürdürme peşinde

Ziraat Bankkart Erkek Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Azoty KĘDZIERZYN-KOŹLE ile karşı karşıya gelecek.

Ziraat Bankkart Avrupa'da liderliğini sürdürme peşinde

Ziraat Bankkart Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi'nde liderliğini sürdürmek için sahaya çıkacak. A Grubu'nda oynadığı 3 maçında kazanan Başkent temsilcisi dördüncü maçında Polonya temsilcisi Azoty KĘDZIERZYN-KOŹLE ile karşı karşıya gelecek.

Polonya'da oynanacak mücadele 19 Aralık Salı (Yarın) Türkiye Saati İle (TSİ) saat 19.57'de başlayacak.

Ankara ekibi Ziraat Bankkart Erkek Voleybol Takımı, Azoty KĘDZIERZYN-KOŹLE karşısında galibiyet alarak gruptaki liderliğini devam ettirmek istiyor.

ZİRAAT BANKKART'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KARNESİ

Ziraat Bankkart Erkek Voleybol Takımı, bu sezon Belçika'nın Knack Roeselare takımı, Polonya'nın ZAKSA Kedzierzyn-Kozle takımı ve Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile karşılaştı. Kırmızı - beyazlılar ilk maçında karşı karşıya geldiği Knack Roeselare karşısında 1-0 geriye düşse de maçı 3-1 kazanmıştı. Ziraat Bankkart'ın ikinci maçında Polonya ekibi ZAKSA Kedzierzyn-Kozle'yı tie break setinde mağlup etmeyi başardı. Ankara ekibi maçta 2-0 öne geçse de skoru koruyamadı ve ZAKSA Kedzierzyn-Kozle durumu 2-2'ye getirdi. Tie break setinde toparlanan Ziraat Bankkart amçı 3-2 kazanmayı bildi. Üçücü maçında ise Yunan temsilcisi Olympiakos ile karşılaşan Ziraat Bankkart rakibini 3-1 ile geçti ve yoluna kayıpsız devam etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER