Yunan basını yazdı! Olympiakos taraftarı Kadıköy'deki maçta yerini alamayacak

Yunan basını Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'u konuk edeceği mücadelede misafir tribünde yunan taraftarların yer almayacağını iddia etti.

Yunan basını yazdı! Olympiakos taraftarı Kadıköy'deki maçta yerini alamayacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe, Yunan temsilcisi Olympiakos ile eşleşti. Yunan basını Olympiakos'un Fenerbahçe'ye konuk olacağı mücadelede kırmızı - beyazlı taraftarların misafir tribünde yerlerini alamayacağı iddiasını ortaya attı.

UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile eşleşen Fenerbahçe, UEFA'dan gelen seyirci deplasman yasağı nedeniyle 11 Nisan'da Atina'daki karşılaşmada taraftarlarından mahrum kalacak. Yunan basınından Gazzetta'nın haberine göre 18 Nisan'da İstanbul'da oynanacak rövanş maçında Olympiakos taraftarları da olmayacak. Bu durumun ardından da her iki takımın seyircisi deplasmandaki mücadelelerde misafir tribünündeki yerini alamayacak.

UEFA'NIN TAVSİYESİ ÜZERİNE KADIKÖY'DE OLYMPİAKOS TARAFTARI OLMAYACAK

Olympiakos'un deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın UEFA'nın konuyla ilgili tavsiyesi sonrasında yunan taraftarların İstanbul'daki maçta yer almayacakları ifade edildi. Haberin devamında güvenlik nedeniyle Olympiakos'un Türkiye'de oynadığı maçlarda geçmişte de benzer uygulamaların uygulandığı ifade edildi.

Fenerbahçe, Olympiakos ile ilk olarak 11 Nisan'da deplasmanda Karaiskakis Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Sarı - lacivertli taraftarlardan yoksun oynanacak mücadele Fenerbahçe avantaj arayacak. Rövanş karşılaşması ise 18 Nisan'da İstanbul'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER