Young Boys - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Fenerbahçe'nin 3. ön eleme turunda Lille takımına elenmesinin ardından Şampiyonlar Liginde tek Türk takımı kalmıştı. Geçen sezonu Şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray Play-Off turunu geçerek lig aşamasına kalmak için sahaya çıkacak.

Young Boys - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

2023-2024 sezonunu 102 puan gibi tekrarı zor bir puan ile tamamlayan Galatasaray, takımların Avrupa'da önceki yıllarda elde ettiği olumsuz sonuçlardan dolayı turnuvada ön eleme oynamak zorunda kalmıştı. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde İsviçre temsilcisi Young Boys ile eşleşen Galatasaray'ın ilk maçını deplasmanda oynayacağı ifade edilmişti.

Bu sezon ligde ilk 2 maçını kazanmasına rağmen saha içi ve saha dışı zor günler geçiren Okan Buruk'un öğrencilerinin göstereceği performans merakla bekleniyor.

DEV MÜCADELE ŞİFRESİZ YAYINLANACAK

Sarı kırmızılı takımın taraftarı olmak üzere futbolseverler maç ile ilgili yayın bilgilerini araştırmaya başladı. Temsilcimizin merakla beklenen maçının ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.

Galatasaray'ın bu sezon Avrupa'da oynayacağı ilk resmi maç 21 Ağustos Çarşamba günü oynanacak. Saat 22:00'da başlayacak bu kritik mücadele TRT 1 ekranlarından naklen ekranlara gelecek.

ÜCRETSİZ MAÇ KEYFİ

Şampiyonlar Ligi ve diğer Avrupa kupaları bu sezondan itibaren 3 sezon boyunca TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Türk futbol severler takımlarının maçlarını ücretsiz bir şekilde izleme fırsatı bulacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER