Yenimahalle Belediyespor'un başantrenör Serdar Eler hedefi gösterdi! EHF Avrupa Kupası'nda ilk 4

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele edenYenimahalle Belediyespor'un başantrebörü hedeflerinini EHF Avrupa Kupası'nda yer almak olduğunu ifade etti.

Yenimahalle Belediyespor'un başantrenör Serdar Eler hedefi gösterdi! EHF Avrupa Kupası'nda ilk 4

Hentbol Kadınlar Süper Lig ekiplerinden Yenimahalle Belediyespor'un başantrenörü Serdar Eler, önemli açıklamarda bulundu. Eler, Avrupa'daki hedeflerini anlatarak Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Avrupa Kupası'nda ilk 4'ü işaret etti.

YENİMAHALLE BELEDİYESPOR ÇEYREK FİNAL YOLUNDA YALIKAVAKSPOR İLE KARŞILAŞACAK

Yenimahalle Belediyespor 13 Ocak Pazar (Yarın) EHF Kadınlar Kupası'nda Armada Praxis Yalıkavakspor ile karşı karşıya gelecek. Yenimahalle Belediyespor başantreönür Serdar Eler, EHF Kadınlar Kupası son 16 turunda Armada Praxis Yalıkavakspor'u mağlup edip önce çeyrek finake ardında da 4'lü finale kalmak istediklerini ifade etti.

Yenimahalle Belediyespor'un başantrenör Serdar Eler hedefi gösterdi! EHF Avrupa Kupası'nda ilk 4

Son 16 turunda iki Türk takımının karşı karşıya gelecek olmasının ayrı bir gurur olduğunu ifade eden Eler, "Armada Praxis Yalıkavakspor ile oynayacakları maçta kim kazanırsa kazansın asıl kazanın Türk hentbolu olacağını ifade etti. Eler, orada iki Türk takımı karşılaşaca ve kim geçerse ilk 8'de bir Türk takımı yer alacağını vurgulayrak Armada Yalıkavakspor kendilerinin çok değer verdiği, Türkiye'de kadın hentboluna yatırım yapan çok önemli bir kulüp olduğunu dile getirdi. Serdar Eler, onları geçmek ve Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmek istediklerini ifade etti.

YENİMAHALLE HEDEF LİGDE VE AVRUPA'DA İLK 4

Hentbol Kadınlar Süper Lig'inde başarılı ilerlediklerini ve üst üste 8 galibiyet aldıklarını aktaran Eler, Türkiye Kupası'nda da tur atladılarını, Hentbol EHF Kadınlar Avrupa Kupası 2. turunda Hollanda temsilcisi Veneco Velo'yu iki maçta da yendiklerini ve Kadınlar Avrupa Kupası'nda son 16'ya kaldıklarını söyledi. Morallerin gayet iyi olduğunu ve genç bir takımları olduğunu aktaran Eler, ona rağmen çok tecrübeli gibi oynadıklarını ifade etti. Eler, performans olarak bu sene hedefledikleri noktalara gayet istikrarlı gittiklerini söyleyen Eler, ligi ilk dörtte bitirmek istediklerini ve Avrupa Kupası'nda en az yarı final oynamayı hedeflediklerini söylerek sözlerine son verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER