Yenimahalle Belediyesi'nin sporcularının başarısı alkış topladı

Kocaeli’de gerçekleşen 190 sporcunun kulaç attığı Türkiye 11, 12,13 Yaş Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda Yenimahalle Belediyesi sporcuları madalyaları bir bir topladı.

Yenimahalle Belediyesi'nin sporcularının başarısı alkış topladı

Yenimahalle Belediyesi'nin sporcularının başarısı alkış topladı - Ülkemizde spora ve sporcuya verilen destekler devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi'nin de spora ve sporcuya olan destekleri devam ederken yarışmalarda boy gösterilmeye de devam ediyor. Kocaeli’de 16 kulüpten 190 sporcunun kulaç attığı Türkiye 11-12-13 Yaş Açık Su Yüzme Şampiyonası da gerçekleşti.

Yapılan spor müsabakalarında Yenimahalle Belediyesi sporcuları, madalyaları bir bir toplayarak alkış topladı. Sporcuların başarıları ile ilgili olarak da Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan bir değerlendirme geldi.

''MADALYALARIMIZI YENİMAHALLE’YE GÖTÜRECEK OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ''

Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda Yenimahalle Belediyesi sporcusu Umut Ata Sarıkaya 1 kilometre kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken, 2 kilometre kategorisinde de Emir Özel Türkiye 3’üncüsü oldu.
Antrenör Mert Parlak ve Taner Ekiz eşliğinde çalışan sporcular, şampiyonaya hazırlanırken antrenmanlarını aksatmadan yaptıklarını dile getirerek, “Bize bu yolda desteklerini esirgemeyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a çok teşekkür ediyoruz. Madalyalarımızı Yenimahalle’ye götürecek olmanın gururunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.

aw020837-01.jpg

"YATIRIMLARIN KARŞILIĞINI GÖRMEK GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR"

Sporcuları tebrik ederek, spora verdikleri önemden bahseden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, önemli bir açıklamada bulundu. Başkan Yaşar, “Yüzme sporuna gençleri ve çocukları yönlendirmek amacıyla ilçemizin 5 ayrı noktasına yüzme havuzu yaptık. Tesislerimizden binlerce çocuğumuz faydalanıyor. Ayrıca sporcularımız tesislerimizde antrenman yapıyor, kendini geliştiriyor. Bu yatırımların karşılığını görmek göğsümüzü kabartıyor. Evlatlarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi. Yenimahalle ilçesinde belediyenin sunduğu ücretsiz hizmetlerle gençler de desteklenmeye devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER