Yeni yılın ilk derbisinin adı Ziraat Bankkart - Halkbank

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 2024’ün ilk derbisi ikinci yarının ilk mücadelesinde oynanacak. Yeni yılın ilk derbisinde başkent ekipleri Ziraat Bankkart ile Halkbank karşı karşıya gelecek.

Yeni yılın ilk derbisinin adı Ziraat Bankkart - Halkbank

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde ikinci yarının perdesi lig lideri Halkbank ile zirveye oynayan Ziraat Bankkart arasında oynanacak derbi mücadelesi ile başlayacak.

2024'ÜN İLK DERBİSİNDE ZİRVE ALEV ALEV YANACAK

Lig'in 14. haftasında Ziraat Bankkart'ın ev sahipliğinde oynanacak mücadelede Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanacak mücadele 6 Ocak Cumartesi saat 19.00'da başlayacak.

Başkent ekibi Halkbank geride kalan 13 haftada AXA Sigorta Efeler Ligi'nde fırtına gibi esti. Halkbank oynadığı tüm maçları kazanarak müthiş bir performansa imza attı ve ilk yarıyı 37 puan ile lider tamamladı. Halkbank oynadığı 13 maçta bin 149 sayı bulurken rakiplerine 953 sayı verdi ve 1.206 averaja sahip durumda.

Ziraat Bankkart ise oynadığı 13 maçta aldığı 11 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 33 puana sahip 3. sırada bulunuyor. Başkent ekibi aldığı 2 mağlubiyeti lider konumda bulunan Halkbank ile ikinci sırada bulunan Fenerbahçe Parolpara karşısında 3-2'lik skorlarla aldı. Kırmızı - beyazlılar oynadığı 13 maçta bin 150 sayı bulurken 962 sayı kaybetti ve 1.195 averajı bulunuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER