Umut Bulut'tan hayranlarını üzen haber! Futbolu bıraktı!

Futbolcu Umut Bulut, hayranlarını üzen bir haber verdi. Gol kralı Umut Bulut, futbol kariyerini noktaladı.

Umut Bulut'tan hayranlarını üzen haber! Futbolu bıraktı!

Futbol dünyasının önemli isimlerinden Umut Bulut, 41 yaşında futbolu bıraktı. Başarılı futbolcu, kariyerini antrenör olarak sürdürmeye karar verdi.

Kariyerinde Galatasaray, MKE Ankaragücü, Trabzonspor ve Kayserispor gibi takımlarda forma giyen ve son olarak Sarıyer'de oynayan Umut Bulut aktif futbol kariyerini noktaladı.

Türk futbol tarihinde en fazla gol atan oyuncular arasında bulunan Umut Bulut, aktif futbol kariyerini 41 yaşında sonlandırdı. Türkiye'de MKE Ankaragücü, Trabzonspor, Galatasaray, Kayserispor, Yeni Malatyaspor, Eyüpspor ve Sarıyer, Fransa'da Toulouse'da forma giyen başarılı futbolcu, aktif futbolculuk kariyerini noktaladı. Bulut, futbol dünyasındaki kariyerini antrenör olarak sürdürme kararı aldı.

Umut Bulut'tan hayranlarını üzen haber! Futbolu bıraktı!

RIZA ÇALIMBAY'IN EKİBİNE KATILDI

Umut Bulut, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın ekibine katılarak yardımcı antrenör olarak görevine başlayacak. Futbolculuk kariyerinde 751 maça çıkan ve 233 gol atan Bulut, A Milli Futbol Takımı'nda da forma giydi.

Gol kralı Umut Bulut'un futbolu bıraktığını duyan hayranları ise büyük bir üzüntü yaşadı. Umut Bulut'un futbolu bırakması sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. Sosyal medyada Umut Bulut için çok sayıda tweetler atıldı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER