Ümit Milli Takım kadrosu değişti! Semih Kılıçsoy sakatlık mı yaşadı sakatlığı ne?

Ümit Milli Takım'ın kadrosunda değişiklik yapıldı. Semih Kılıçsoy sakatlık yaşadığı için kadrodan çıkarıldı. Semih Kılıçsoy sakat mı, neden kadrodan çıkarıldı.

Ümit Milli Takım kadrosu değişti! Semih Kılıçsoy sakatlık mı yaşadı sakatlığı ne?

Türkiye yeni sportif faaliyetler elde edebilmek için tüm branşlarda çalışmalarına devam ederken bu kapsamda Ümit Milli Takım'da çalışmalarına start vermişti. Ümit Milli Takım çalışmalarına devam ederken UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki mücadelesi için açıklanan aday kadroda değişikliğe gidildi.

SEMİH KILIÇSOY SAKATLIK MI YAŞADI, SAKATLIĞI NE, NEDEN KADRODAN ÇIKARILDI?

Ümit Milli Takım tarafından yapılan açıklamada " UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki mücadelesine 6 Eylül'de deplasmandaki Galler müsabakasıyla başlayacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişikliğe gidildi. Sol kasığındaki zorlanma şikayetiyle A Millî Takım kampına katılan Semih Kılıçsoy'un bir süredir devam eden tedavisi kapsamında yapılan muayene ve tetkikleri tamamlandı.

Semih'in sakatlığının A Millî Takımımızın Galler ve İzlanda maçları süresince tam olarak iyileşmeyeceği tespit edildiğinden, oyuncumuzun aday kadrodan çıkarılarak tedavisine kulübünde devam etmesi uygun bulundu. Ayrıca, Mustafa Hekimoğlu da UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri'nde İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile karşılaşacak Ümit Millî Takımımızın aday kadrosuna geçiş yaptı." denilerek yaşanan sakatlık nedeniyle oyuncu değişikliği yapıldığı duyuruldu.

Yaşanan sakatlık nedeniyle yapılan zorunlu değişimle Semih Kılıçsoy tedavisinin maç gününe kadar tamamlanayacağı gerekçesiyle kadrodan çıkartıldı. Mustafa Hekimoğlu ise rotasyon kapsamında Ümit Milli Takım kadrosuna geçiş yaptı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER