Uğurcan Çakır'dan Trabzonspor'a iyi haber! Fenerbahçe maçında kalede olacak

Trabzonspor'da bir süredir sakatlığı devam eden Uğurcan Çakır, tamamen iyileşerek takımla birlikte çalışmalara başladı ve Fenerbahçe maçında kalesini koruması bekleniyor.

Uğurcan Çakır'dan Trabzonspor'a iyi haber! Fenerbahçe maçında kalede olacak

Trendyol Süper Lig'de 30. hafta zorlu bir derbi karşılaşmasına sahne olması bekleniyor. Trabzonspor ile Fenerbahçe, Papara Park Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde 17 Mart Pazar saat 20.30'da karşı karşıya gelecek.

TRABZONSPOR MÜCADELENİN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Fatih Karagümrük’ü 5-1 mağlup eden ve önemli derbi mücadelesi öncesi moral bulan Karadeniz ekibine bir üzel haberde, kaptanı ve başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ndan geldi. Sağ kalça adalesindeki kas yaralanması olmasından dolayı Vavacars Fatih Karagümrük mücadelesi ve görev alamayan Uğurcan’ın dün takımdan ayrı çalıştığı ifade edildi.

UĞURCAN ÇAKIR'IN FENERBAHÇE MAÇINDA KALEDE OLMASI BEKLENİYOR

Tedavisi olumlu devam eden milli kaleci Uğurcan Çakır'ın durumu 2-3 gün sonra netlik kazanacak. Bireysel çalışmalarını tamamlamasının ardından bordo - mavili kaleci Uğurcan’ın, Fenerbahçe ile 17 Mart Pazar günü oynanacak karşılaşmada büyük olasılıkla kaledeki yerini alabileceği aktarıldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın bir gün izin verdiği bordo - mavili takım, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.

FENERBAHÇE, TRABZONSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA CUMA BAŞLAYACAK

Fenerbahçe ise Trabzonspor maçının hazırlıklarına SG Union ile oynadığı mücadelenin ardından 15 Mart Cuma günü başlayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER