Türkiye'de 2024-2025 transfer sezonu ne zaman bitiyor, son gün belli oldu mu?

Takımlarını destekleyen taraftarlar liglerin sona ermesinin ardından gözünü yapılacak transferlere çevirdi. Yeni sezona az bir zaman kalması transferler için son günün ne zaman olduğu sorusunu akıllara getirdi.

Türkiye'de 2024-2025 transfer sezonu ne zaman bitiyor, son gün belli oldu mu?

Geçen sezon ülkemizde yoğun bir heyecan ve gergin bir şekilde geçmiş, Süper Lig'de Galatasaray Şampiyonluğa ulaşmıştı. Yeni sezon öncesi takımlar kadrolarını güçlendirerek sezonu ilk sırada bitirmek için hazırlanıyor.

TRANSFER HABERLERİ PEŞ PEŞE GELİYOR

Bu kapsamda futboldan uzak kalan taraftarlar transfer haberleri ve takımlarının kadrolarına kattığı isimleri takip ederek maçları bekliyor. Bir çok takımda transfer konusunda yavaş olmasından dolayı taraftarları tarafından eleştiri yağmuruna tutuluyor.

Türkiye Futbol Federasyonu takımlara transfer yapabilmeleri için 13 Eylül tarihine kadar süre tanıdı. Önlerinde yaklaşık 2 ay bulunan takımların sezon sonunda nasıl bir kadro oluşturacağı merak konusu oldu.

YENİ SEZONUN BAŞLAMA TARİHİ

Futbolseverlerin hasretle beklediği lig maçları ise 9-12 Ağustos tarihinde başlayacak. 2024-2025 sezonunun önceki sezonlarda olduğu gibi heyecan dolu maçlara sahne olması beklenirken, kimin şampiyon olacağı merak konusu oldu.

Ankara'nın takımları ise TFF 1.ligden yeniden Süper Lig'e dönmek için mücadele verecek. Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü başkentli futbolseverleri mutlu etmek ve bir basamak daha atlamak için sahaya çıkacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER