Türkiye Uluslar Liginde Karadağ'ı 1-0 mağlup etti

A Milli Futbol Takımımız UEFA Uluslar Ligi 3. Hafta mücadelesinde Karadağ ile karşı karşıya geldi. Samsun'da oynanan mücadelede kazanan Bizim Çocuklar oldu.

Türkiye Uluslar Liginde Karadağ'ı 1-0 mağlup etti

Türkiye, başarılı geçen Avrupa Şampiyonasının ardından Uluslar Liginde de istediği sonuçları almaya devam ediyor. Grubunda ilk 2 maçında 4 puan alarak averajla liderliğe yükselen Türkiye, liderliğinin pekiştirmeyi başardı.

Millilerimiz Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumunda karşılaştığı Karadağ'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Türkiye'ye galibiyeti getiren golü 69. dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti.

POZİSYON ÜSTÜNE POZİSYON

Maça ev sahibi olmasının da verdiği avantaj ile etkili başlayan Türkiye, rakibinin direncini kırmakta zorlandı. Üst üste pozisyonlar bulan Bizim Çocuklar skor üstünlüğünü ilk yarıda elde edemedi. Grubunda henüz puan alamayan rakibi karşısında bir kaza yaşamak isteyemeyen Türkiye aradığı golü 69. dakikada buldu.

Mücadelede başka gol olmadı ve maç 1-0 Türkiye lehine sonuçlandı. A Milli Futbol Takımımız bu sonucun ardından grubunda 2 galibiyet ve 1 beraberlik ile 7 puanla zirvede yer aldı.

SIRADAKİ RAKİP İZLANDA

Grubun bir diğer maçında Galler 2-0 öne geçtiği maçta İzlanda ile 2-2 beraber kaldı ve bu maçtan Türkiye'nin liderliğini sürdürmesi açısından çok önemli bir sonuç çıktı. Bizim Çocuklar gruptaki 4. maçında İzlanda ile 14 Ekim Pazartesi günü karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER