Türkiye Uluslar Ligi grup puan durumu ne oldu? Milli takım kaçıncı sırada

A Milli Takım aylar sonra yeniden milli duyguların tavan yaptığı bir gece yaşattı. Geçtiğimiz sezon Uluslar liginde C grubundan yeniden B'ye yükselen Bizim Çocuklar A grubuna çıkma konusunda önemli bir galibiyet aldı.

Türkiye Uluslar Ligi grup puan durumu ne oldu? Milli takım kaçıncı sırada

Galler, İzlanda ve Karadağ ile aynı grupta yer alan Türkiye ilk maçında Galler ile berabere kalmıştı. Ortaya konulan oyun konusunda da eleştirilen Milli Takım grubundaki ikinci maçında bambaşka bir oyun oynayan milliler İzlanda'yı 3-1 mağlup ederek yoluna yenilgisiz devam etti.

Bu sonucun ardından A Milli Futbol Takımının yer aldığı grupta sıralamanın nasıl olduğu merak konusu oldu. Türkiye gruptaki diğer rakibi Galler'in Karadağ maçında kazanmasına karşın yediği gol sayesinde averajla liderliği elde etti.

A MİLLİ FUTBOL TAKIMININ PUAN DURUMU

Bizim Çocukların yer aldığı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grupta 2. maçlar sonunda puan durumu şu şekilde oldu;

1 - Türkiye 4 Puan
2 - Galler 4 Puan
3 - İzlanda 3 Puan
4 - Karadağ 0 Puan

SIRADAKİ RAKİP KARADAĞ

Milliler grubunda 3. maçını da kazanıp liderliğini sağlamlaştırmak için Ekim ayını bekleyecek. Türkiye 11 Ekim'de Samsun'da grubun puansız takımı Karadağ ile karşı karşıya gelecek. 3 takımında liderlik için iddiasını sürdürdüğü grupta ilk sırayı elde eden takım A grubuna çıkacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER