Türkiye - Porto Riko voleybol maçı nerede, ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonluğuna adını yazdıran A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın güncel maçları yakından takip ediliyor. Filenin Sultanları'nın Porto Riko ile karşılaşacağı maçın detayları merak ediliyor.

Türkiye - Porto Riko voleybol maçı nerede, ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye'nin milli gururu Filenin Sultanları’nın 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda finale çıkmaya hak kazanmasının ardından şampiyonluğu elde etmesi üzerine büyük bir sevinç yaşandı. Tarihinde ilk kez dünya şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın maçları radara girdi.

Göğsümüzü kabartan A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda Sırbistan'ı mağlup etmesinin ardından yeniden sahaya döndü. Paris 2024 Olimpiyat Elemelerinde karşı karşıya gelecek olan Türkiye - Porto Riko voleybol maçı şimdiden sporseverlerin gündemine girdi.

turkiye-porto-riko-voleybol-maci-nerede-ne-zaman-saat-kacta-hangi-kanalda-yayinlanacak.jpg

TÜRKİYE - PORTO RİKO VOLEYBOL MAÇINDA KARŞILAŞACAK

Türkiye - Porto Riko voleybol maçı ile ilgili araştırmalar artarken ''Türkiye - Porto Riko voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?'' sorularına yanıt aranmaya başladı. Filenin Sultanları'nın mücadelesini kaçırmadan izlemek isteyenler için Haberankara.com olarak merak edilenleri derledik. 2023 Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı'mızın yeni maçı için geri sayım başladı.

ekran-goruntusu-2023-09-14-142821.png

TÜRKİYE - PORTO RİKO VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

2024 Paris Olimpiyat Elemeleri'nde Porto Riko ile mücadele edecek olan Filenin Sultanları idmanlarına devan ederkenTürkiye - Porto Riko maçının da 16 Eylül Cumartesi günü saat 07.00'de oynanacağı bildirildi. Merakla beklenen karşılaşma TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER