Türkiye - Portekiz maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Bizim Çocukların Avrupa macerası devam ediyor. Elemeleri başarı ile tamamlayan A Milli Futbol Takımı Gürcistan maçından sonraki ikinci rakibi Portekiz ile oynayacağı mücadeleye odaklandı.

Türkiye - Portekiz maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye'deki ve Avrupa'daki futbolseverlerin aylardır beklediği dönem geldi. EURO 2024 Avrupa Şampiyonası 14 Haziran'da oynanan açılış maçı ile başladı. Türkiye'deki futbol severler ise milli heyecanı yaşamak için biraz daha bekledi.

F GRUBUNDA KIYASIYA MÜCADELE

A Milli Futbol Takımımız EURO 2024'te son grup olan F grubunda Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile beraber yer alıyor. Bu kapsamda milliler ilk maçını Gürcistan ile oynadı. Milliler grubun en zorlu takımlarından ve turnuvanın favorilerinden olan Portekiz maçından puan ya da puanlar ile dönmenin hesabını yapıyor.

Kadrosunda dünyaca ünlü Cristiano Ronaldo başta olmak üzere çok sayıda yıldız ismi barındıran Portekiz EURO 2016'yı kazanma başarısını bu turnuvada da tekrarlamak istiyor. Türkiye ile son olarak 2022 Dünya Kupası Play-OFF maçında karşı karşıya gelmiş ve 3-1 galip gelmişti.

TÜRKİYE - PORTEKİZ MAÇI YAYIN BİLGİLERİ

Milliler bu maçta kazanan olarak gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atmak ve Portekiz'den dünya kupasına gidememenin intikamını almak istiyor. Bu önemli maçı izlemek isteyen futbol tutkunları maçın yayın bilgilerini araştırmaya başladı.

Türkiye-Portekiz Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F grubu maçı 22 Haziran Cumartesi günü oynanacak. Bu kritik mücadele saat 19:00'da TRT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER