Türkiye Kupası Finali nerede oynanacak? Türkiye Finali ne zaman hangi kanalda

Türkiye son yılların en heyecanlı Türkiye Kupası geride bırakılmak üzere. Yarı final turnuvası tamamlanan kupada kazanan Beşiktaş ya da Trabzonspor olacak.

Türkiye Kupası Finali nerede oynanacak? Türkiye Finali ne zaman hangi kanalda

Önceki sezonlarından çok uzak bir performans sergileyen iki kulüp kupayı alarak taraftarlarına kendini affettirmek istiyor. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin çok arkasında kalan bu eki ekip aldıkları mağlubiyet sayıları ile dikkat çekiyor.

Ligde şu anda 3. sırada bulunan Trabzonspor 36 maç sonunda aldığı 13 yenilgi ile 61 puanda bulunuyor. Ligin 5. sırasındaki Beşiktaş ise aynı şekilde aldığı 13 yenilgi ile 55 puana sahip durumda. Liderin 38 puan gerisinde olan Galatasaray ile 44 puan gerisinde bulunan Beşiktaş için sezonu kupa ile tamamlamak büyük önem taşıyor.

Türkiye Kupası Finali nerede oynanacak? Türkiye Finali ne zaman hangi kanalda

Kötü geçen sezonu unutmak ve yeni sezona daha umutlu başlamak adına kupaya dört elle sarılan iki takımın arasında geçecek mücadele sabırsızlıkla bekleniyor. Bugün yaşanan bir gelişmede ise merakla beklenen kupanın finalinin nerede oynanacağı belli oldu.

2024 TÜRKİYE FİNALİ HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Kameralar karşısına geçen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan maçın nerede oynanacağını birlikte duyurdular. Alınan ortak karara göre 2024 Türkiye Kupası Finali 23 Mayıs Perşembe günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanacak. Maçın ATV'den yayınlanması bekleniyor.

SONRAKİ HABER