Türkiye - Karadağ maçı nerede saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımımız Uluslar Liginde ilk 2 maçında yenilgi yüzünü görmedi. Topladığı 4 puanla liderliğe oturan Bizim Çocuklar birinciliğini sağlamlaştırmak adına Karadağ'ı yenmek için sahaya çıkacak.

Türkiye - Karadağ maçı nerede saat kaçta, hangi kanalda?

Son dönemin en güçlü jenerasyonlarından birisini yakalayan Türkiye, Uluslar Liginde emin adımlarla yoluna devam ediyor. İlk maçında Galler ile berabere kalan millilerimiz ikinci maçında İzmir'de şov yapmış ve İzlanda'yı Kerem Aktürkoğlu'nun attığı 3 golle yenmeyi başarmıştı.

Bu maçın ardından gözler Türkiye A Milli Takımının bir sonraki maçını ne zaman oynayacağına çevrildi. Son maçta alınan galibiyet ile beraber bu maça gösterilen ilgi daha da fazla oldu.

KARADAĞ SINAVI SAMSUN'DA

Türkiye A Milli Futbol Takımımız UEFA Uluslar Ligi B Grubu 3. maçında Karadağ ile 11 Ekim Cuma günü karşı karşıya gelecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak mücadele saat 21:45'te başlayacak. Mücadelenin TV8 ve EXXEN platformu üzerinden yayınlanması bekleniyor.

Türkiye UEFA Uluslar Liginde B grubunu lider bitirmesi halinde ilk defa A grubuna yükselecek. İzlanda maçı ile beraber önünde 4 maçı daha bulunan Türkiye'nin maçlarında alacağı sonuçlar Türk futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor.

Uluslar Liginde son maçlar Kasım ayında oynanacak. Türkiye bu sınavın ardından 2026 Dünya Kupası eleme maçlarına başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER