Türkiye - Karadağ maçı ne zaman, hangi şehirde, şifresiz mi yayınlanacak?

Liglere bir kez daha ara verilmesinin ardından gözler yeniden Uluslar Ligi maçlarına çevrildi. İlk 2 maçında 4 puan toplayarak averajla lider olan Türkiye yerini sağlamlaştırmak adına Karadağ ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye - Karadağ maçı ne zaman, hangi şehirde, şifresiz mi yayınlanacak?

UEFA Avrupa Liginde başarılı bir performans ortaya koyan Türkiye, Uluslar ligine de iyi bir başlangıç yapmıştı. Galler ile berabere kalan milliler ardından İzlanda'yı 3-1 yenerek grupta ilk sıraya oturmuştu.

Bizim Çocuklar 1 aylık aranın ardından yeniden sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Grubun puansız ekibi Karadağ ile Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumunda karşılaşacak A Milli Takım maçın favorisi olarak görülüyor.

MAÇIN YAYIN BİLGİLERİ BELLİ OLDU

Bu sezon UEFA Uluslar Ligi A grubunda mücadele eden Türkiye tarihinde ilk defa A grubuna yükselmek için liderliğini korumak istiyor. Türk futbolseverlerde oynanmasına az bir zaman kalan maçta nasıl bir sonuç alınacağını beklemeye başladı.

UEFA Uluslar Ligi 3. Hafta Türkiye - Karadağ maçı 11 Ekim Perşembe günü oynanacak. Saat 21:45'te başlayacak mücadele TV8 ve Exxen'den ücretsiz olarak izlenebilecek.

ÖNCE SAMSUN SONRA İZLANDA DEPLASMANI

A Milli Futbol Takımımız bu maçın ardından ayın 14'ünde ise ilk maçta 3-1 mağlup ettiği İzlanda ile karşılaşacak. Millilerimiz Samsun'da oynayacağı mücadelenin ardından Uluslar Ligi 4. hafta maçı için İzlanda'ya uçacak.

SONRAKİ HABER