Türkiye İzlanda'da 4 golle kazandı!

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi’nde deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelirken geriye düşülen maçta kazanan taraf Türkiye oldu.

Türkiye İzlanda'da 4 golle kazandı!

UEFA Uluslar B Ligi’nde A Milli Futbol Takımı’nın mesaisi deplasmanda İzlanda ile devam etti. Oldukça soğuk bir havada oynanan karşılaşmaya Türkiye kalesinde gördüğü şok bir gol ile başladı. Henüz 3. dakikada Oskarsson’un attığı gol ile 1-0 geriye düşen A Milliler ilk yarıyı 1-0 yenik kapattılar. Ancak karşılaşmanın ikinci yarısında ise Türkiye sahada resmen şov yaptı.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ!

Karşılaşmanın 63. dakikasında sahneye İrfan Can Kahveci çıktı ve klas bir gol ile soru 1-1’e getirdi. Bu golün üzerinden sadece 4 dakika geçmişken bu sefer Hakan Çalhanoğlu’nun golü ile Türkiye 2-1 öne geçti.

MAÇ SON BÖLÜMDE KAZANILDI!

Mücadelenin 83. dakikasında Gudjohnsen attığı gol ile maça 2-2 eşitliği getirip İzlanda’yı umutlandırdı. Ancak temposunu alan Türkiye maçı bırakmadı ve 88. dakikada Arda Güler attığı gol ile yeniden Türkiye’yi öne geçirdi. Maç bu skor ile bitecek denilirken son dönemlerde performansı oldukça yüksek bir futbolcu olan Kerem Aktürkoğlu 90+5’te attığı gol ile maçın skorunu 4-2 olarak tayin etti.

UEFA Uluslar B Ligi’nde 4. Grup’ta yer alan Türkiye çıkmış olduğu 4. maç olan İzlanda karşılaşmasından aldığı 3 puan ile puanını 10’a yükseltti. Henüz yenilgisi olmayan A Milliler grupta başarılı sonuçlar almaya devam ediyorlar. İzlanda’yı tarihinde ilk defa deplasmanda mağlup eden Türkiye yoluna emin adımlarla devam ediyor. Türkiye’nin bu grubu lider olarak tamamlaması bekleniyor.

SONRAKİ HABER