Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

A Milli Futbol Takımı, İzlanda ile karşı karşıya gelecek. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta mücadele eden A Milli Takımımız, İzlanda'yı ağırlamaya hazırlanırken vatandaşlar da maçın detayları hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.

Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki birinci maçında Galler deplasmanında berabere kalan A Milli Futbol Takımı, ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Ay-yıldızlılar, İzlanda karşısında grupta ilk üç puanına ulaşmak isterken taraftarlar ise bu maçı takip etmek istiyor.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta mücadele eden A Milli Takımımız, İzlanda'yı ağırlamaya hazırlanırken taraftarlar da ''Türkiye - İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

A Milli Futbol Takımı İzmir'de İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Türkiye İzlanda maçı 9 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 21.45'te başlayacak. İzmir'de bulunan Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı Arnavutluk Futbol Federasyonu'ndan Enea Jorgji'nin yöneteceği öğrenilirken A Milli Takımımızın İzlanda ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçı TV8 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Son maçında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz karşılaşmada forma giyemeyecek ve Merih Demiral da cezasının bitmesiyle yeniden sahadaki yerini alabilecek.

SONRAKİ HABER