Türkiye Hollanda EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Takım Almanya'da destan yazmaya devam ediyor. Grubundan averajla 2. sırada çıkan millilerimiz son 16 turunda Avusturya'yı da saf dışı bırakmayı başardı.

Türkiye Hollanda EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye unutulmaz bir geceyi daha geri bıraktı. Son dönemin en çok güvenilen jenerasyonlarından birisine sahip Türkiye, bu potansiyelini önemli bir başarı ile taçlandırdı.

TÜRKİYE, ALMANYA'DA DESTAN YAZIYOR

Bizim Çocuklar Çeyrek final için karşı karşıya geldiği Avusturya ile yağmur altında kıyasıya mücadele verdiği bir maç oynadı. Son ana kadar izleyenlerin hop oturup hop kalktığı maçta Türkiye, Avusturya'yı 2-1 yendi ve adını son 8 takım arasına yazdırdı. Merih Demiral'ın 2 gol atarak yıldızlaştığı maçta Mert Günok yaptığı kurtarışlarla Avrupa gündemine oturdu. Maç sonunda sahada ve ülkede büyük bir sevinç yaşandı.

Bu sonucun ardından futbolseverler Türkiye'nin Çeyrek final maçını kimlerle oynayacağını araştırmaya başladı.

SIRADAKİ RAKİP HOLLANDA

Türkiye EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Çeyrek Final turunda Hollanda ile karşılaşacak. Romanya'yı eleyerek Çeyrek finale yükselen portakallar ile oynanacak maçın tarihi ise 6 Temmuz oldu.

Saat 22:00'da başlayacak mücadele TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye Hollanda'yı elemesi durumunda yarı final turunda İngiltere - İsviçre maçının galibi ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER