Türkiye Hentbol Federasyonu yeni genel başkanı Mesut Çebi seçildi

Ankara'da düzenlenen Türkiye Hentbol Federasyonu'nun, (THF) 6. Olağan Seçimli Genel Kurulu ile 7. Olağan Mali Genel Kurulu Toplantısı sonucunda yeni genel başkan Mesut Çebi seçildi.

Türkiye Hentbol Federasyonu yeni genel başkanı Mesut Çebi seçildi

3 adayın yarıştığı Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Başkanlık seçimi bugün yapıldı. Ankara'da düzenlenen THF 6. Olağan Seçimli Genel Kurulu ile 7. Olağan Mali Genel Kurulu Toplantısı sonucunda çoğunluk oyunu almayı başaran Mustafa Çebi yeni başkan seçilmeyi başardı. 220 delegenin oy kullandığı seçimlerde Çebi'nin listesi 112 oy almayı başardı.

MUSTAFA ÇEBİ THF'NİN YEN BAŞKANI SEÇİLDİ!

Türkiye Hentbol Federasyonu'nun, (THF) 6. Olağan Seçimli Genel Kurulu ile 7. Olağan Mali Genel Kurulu Toplantısı Ankara'da düzenledi. Seçim sonucunca Mesut Çebi başkan seçildi. Türkiye Hentbol Federasyonu'nun 6. Olağan Seçimli Genel Kurulu ve 7. Olağan Mali Genel Kurulu Toplantısı, 27 Eylül 2024 Cuma günü Ankara'da bir otelin konferans salonunda yapıldı.

Türkiye Hentbol Federasyonu yeni genel başkanı Mesut Çebi seçildi

Olağan Seçimli Genel Kurulu sonucu 220 delegeden 112 oy kazanan Mesut Çebi, THF'nin yeni Genel Başkanı oldu. Federasyon yöneticilerinin ve üyelerinin katılmasıyla düzenlenen Genel Kurul, divan başkanı ve üye seçimleriyle başladı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından geçmiş yıllara ait yönetim ve denetim kurulu raporunun okunması ve ayrı ayrı ibra edilmesi için oylamaya sunulmasıyla devam etti.

Türkiye Hentbol Federasyonu yeni genel başkanı Mesut Çebi seçildi - Resim : 2

Federasyon içerisinde uygulanacak yeni kararların da oylanmasının ardından yeni genel başkanı, yönetimi, denetleme kurulunu ve disiplin kurulunu seçmek üzere oylamaya gidildi. 220 delegenin sandık başına gittiği seçimde, oyların 112'sini alan Mesut Çebi, 48 oy alan mevcut başkan Uğur Kılıç ve 59 oy alan Erhan Aras'ı geride bırakarak THF Genel Başkanlığına seçildi. Seçimde kullanılan 1 oy ise geçersiz kabul edildi.

Türkiye Hentbol Federasyonu yeni genel başkanı Mesut Çebi seçildi - Resim : 3

THF başkanı seçilen Çebi yapmış olduğu konuşmasında kurula katılan herkese teşekkürlerini sunarak federasyonun sorunlarını bildiklerini ve bunları çözmek için çalışacaklarını ifade etti. Çebi, Türk hentbolunu Avrupa ve Dünya ölçeğine taşımak için yarından tezi yok çalışmaya başlayacaklarını söyleyerek projeleri tek tek gerçekleştireceklerinin sözünü verdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER