Türkiye Galler UEFA Uluslar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü grupta yer alan A Milli Futbol takımımız grubun ilk maçında deplasmanda Galler'e konuk olacak. Bu çerçevede A Milli Futbol Takımımızın maçını kaçırmak istemeyenler de şimdiden maç saati ve yayınlanacağı kanalı araştırıyor.

Türkiye Galler UEFA Uluslar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galler-Türkiye UEFA Uluslar Ligi maçı için geri sayım devam ediyor. EURO 2024 elemelerinde D grubunda karşılaşan A Milliler, Galler ile bu kez UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü grupta mücadele edecek. Bu çerçevede futbol tutkunları ''Galler-Türkiye UEFA Uluslar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü grupta yer alan A Milli Futbol takımı grubun ilk maçında deplasmanda Galler'e konuk olacak. Galler'e konuk olacak A Milli Takımımızın maçının canlı yayın bilgileri ve detayları belli oldu.

GALLER-TÜRKİYE UEFA ULUSLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Uluslar B Ligi'ndeki rakibimiz Galler, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D grubundaki Türkiye'nin rakipleri arasında yer aldı. Türkiye'de oynanan maçı 2-0 kazanan A Milli Takım, deplasmanda oynanan mücadeleden 1-1'lik skorla ayrılmıştı. Galler-Türkiye UEFA Uluslar Ligi maçı 6 Eylül Cuma günü 21:45'te başlayacak. Mücadele EXXEN platformu ve TV8 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

SONRAKİ HABER