Türkiye Çekya maçı saat kaçta hangi kanalda? Gruptan çıkmak için ne gerekiyor

A Milli Futbol Takımının EURO 2024'te oynayacağı Çekya maçı için nefesler tutuldu. İlk maçını kazanan fakat ikinci maçını kaybeden Milliler ya tamam ya devam diyecek.

Türkiye Çekya maçı saat kaçta hangi kanalda? Gruptan çıkmak için ne gerekiyor

Türkiye tarihinde ilk defa bir Avrupa Futbol Şampiyonası elemesini 1. sırada tamamlamış ve üst üste 3. defa turnuvaya katılma hakkı elde etmişti. Son iki turnuvada gruptan çıkamayan milliler bu sefer iyi bir turnuva başlangıcı yapmış ve Gürcistan'ı 3-1 yenmişti.

SON MAÇ MORALLERİ BOZDU

3 puanı hanesine yazdıran milliler daha sonraki maçta ise Portekiz'e 3-0 mağlup olmuş, maçtan çok oyuncu tercihleri ve kadroda yaşananlar konuşulmuştu. Bu yaşananların ışığında milli takım Çarşamba günü gruptaki son maçına çıkacak.

A Milli Futbol Takımı grupta iddiasını sürdüren bir diğer rakibi Çekya'da Almanya'nın Hamburg kentinde karşı karşıya gelecek. 25 Haziran Çarşamba günü saat 22:00'da başlayacak maç TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlayacak.

GRUPTAN ÇIKMA İHTİMALLERİ

Türkiye, Çekya karşısında galibiyet ya da beraberlik alması durumunda başka sonuca bakmadan gruptan çıkacak. 3 puanla 2. sırada yer alan Bizim Çocuklar eğer yenilirse ve Gürcistan'da Portekiz'e yenilirse en iyi 4 3. arasında yer almayı umut edecek. Eğer sürpriz bir şekilde Gürcüler Portekiz'i yenerse ve bizde Çekya'ya yenilirsek turnuva bizim için orada bitmiş olacak.

Otoriteler genel olarak Türkiye'nin gruptan çıkma ihtimalini yüksek olarak görüyor. Saha dışı etkenler ve oyuncu tercihleri ile sert bir şekilde eleştirilen milli takımı gruptan çıkması halinde Hollanda ve Fransa gibi dev takımlar bekliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER