Türkiye Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyatları'nda Brezilya karşısında bronz madalya için parkeye çıkacak. Filenin Sultanları, Brezilya'yı yenerek olimpiyatları bronz madalya ile tamamlamayı hedeflerken tüm Türkiye'de maç heyecanı yaşanıyor.

Türkiye Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

2024 Paris Olimpiyatları'nda Brezilya karşısında bronz madalya için mücadele edecek olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarı finalde İtalya'ya 3-0 mağlup oldu. Madalya umudu devam eden Filenin Sultanları, Brezilya'yı yenerek olimpiyatları tamamlamak isterken ''Türkiye-Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?'' sorularına da yanıt aranıyor.

2024 Paris Olimpiyatları üçüncülük maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya karşısında galibiyet mücadelesine çıkacak. Yarı finalde İtalya'ya 3-0'lık setle maçı kaybeden Filenin Sultanları, Brezilya'yı yenerek bronz madalyayla olimpiyatlara veda etmek istiyor.

TÜRKİYE - BREZİLYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nının bronz madalya mücadelesini bu akşam Brezilya'yla verecek. Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da gerçekleşecek karşılaşma saat 18.15'te başlayacak. Karşılaşma TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Türkiye Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin üçüncü haftasındaki 4. ve son maçında Brezilya'ya 3-0 yenilmişti. Filenin Sultanları bu akşam bronz madalyayı almayı hedefliyor.

SONRAKİ HABER