Türkiye - Avusturya maçı muhtemel 11'i! Bizim Çocuklar çeyrek finale göz kırptı

Tüm Türkiye'de futbol severlerin heyecanla beklediği gün geldi. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024 Avrupa Şampiyonasında Çeyrek final bileti isteyen Türkiye, Avusturya ile karşılaşacak.

Türkiye - Avusturya maçı muhtemel 11'i! Bizim Çocuklar çeyrek finale göz kırptı

Grubunda oynadığı Çekya maçında son anlarda atılan gol ile galip gelen milliler büyük bir sevinç yaşatmıştı. Maçın önüne geçen bir husus ile turnuva tarihinin en çok sarı kart gösterilen mücadelelerinden birisi olması olmuştu.

Bazı futbolcularımızın Çekya maçında gördüğü karttan dolayı cezalı duruma düşmesi Avusturya maçında sahada kimlerin olacağı sorusunu akıllara getirdi.

MİLLİLERİN SAHADA BU ŞEKİLDE OLMASI BEKLENİYOR

TRT Spor'da yer alan bilgiye göre Bizim Çocuklar Avusturya maçına sahada şu şekilde çıkacak;

Mert Günok, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdulkerim Bardakçı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, İsmail Yüksek, Arda Güler, Orkun Kökçü, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz.

Geçtiğimiz maçın önemli isimlerinden Samet Akaydın ve Hakan Çalhanoğlu kart cezaları yüzünden forma giyemeyecek. Teknik Direktör Montella'nın maçın gidişatına göre diğer futbolculara da şans vermesi bekleniyor. Avusturya'yı elemeleri halinde yollarına devam edecek millilerin maç saati heyecanla bekleniyor.

Takımın son maçı kazanması ve beklediğinden daha kolay kalibrede bir takımla eşleşmesinden dolayı morallerinin yüksek olduğu biliniyor. Oyuncular Mart ayındaki hazırlık maçını hatırlatarak kazanmak istediklerini söylüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER