Türkiye - Avusturya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımımız heyecanın son dakikalara kadar yaşandığı bir maç daha izletti. Mücadeleden galibiyetle ayrılan taraf olarak büyük bir mutluluk yaşatan milliler gözünü son 16 turuna çevirdi.

Türkiye - Avusturya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 Avrupa Şampiyonasında grup maçları tamamlandı. F grubunda yer alan Türkiye son maçında Çekya ile karşılaştı. Maçtan 2-1 galip ayrılan Bizim Çocuklar bu sonuçla puanını 6'ya yükseltti ve grubu ikinci sırada tamamladı.

TÜRKİYE SON 16'DA

Çekya ile üst tura çıkmak için mücadele veren millilere beraberlik ya da alınacak galibiyet yetiyordu. Bu nedenle tüm konsantresini maça veren milliler 10 kişi kalan rakibinin uzatmalarda bulduğu golle yendi ve üst tura yükseldi.

Türkiye F grubunun ikincisi olarak D grubunun lideri olan Avusturya ile eşleşti. Hollanda ve Fransa'nın olduğu grupta lider çıkarak büyük bir başarıya imza atan Avusturya turnuvanın en formda takımlarımdan birisi olarak gösteriliyor.

AVUSTURYA MAÇI BİLGİLERİ

Çekya maçının kazanılmasının ardından Türk futbolseverlerde bir mücadelenin ne zaman oynanacağını araştırmaya başladı.

Türkiye ile Avusturya arasında oynanacak mücadele 2 Temmuz Salı saat 22:00'da gerçekleşecek. TRT 1 ekranlarında yayınlanması beklenen bu maçı kazanan taraf adını Çeyrek Final turuna yazdıracak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER