Türk Telekom'un zorlu rakibi Anadolu Efes

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 13. hafta karşılaşmasında Türk Telekom evinde Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom'un zorlu rakibi Anadolu Efes

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında birbirinden önemli karşılaşmalar oynanacak. Nefes kesecek maçlarda Galatasaray ile Beşiktaş, Karşıyaka ile Tofaş, Fenerbahçe ile Darüşafaka ve Ankara ekibi Türk Telekom ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek.

Başkent ekibi Türk Telekom zorlu mücadelede ligin en önemli takımlarından Anadolu Efes'i konuk edecek. Ankara Spor Salonu'nda oynanacak mücadele 24 Aralık Pazar (Yarın) saat 18.00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karşılaşmada Başhakem olarak Emin Moğulkoç görev yapacak. Yardımcı hakemler ise Batuhan Söylemezoğlu ve Çağlar Özkan olacak.

Ankara ekibi Türk Telekom, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 12 karşılaşmada 6 galibiyet ve 6 mağlubiyet sonucunda 18 puan ile 9. sırada bulunuyor. Mavi - beyazlıların rakibi Anadolu Efes 10 galibiyet ve 2 beraberlik sonucunda 22 puan topladı ve Fenerbahçe'nin 1 puan önünde lider konumda bulunuyor.

TÜRK TELEKOM MORAL ARIYOR

Bu sezon ligde ve Avrupa'da inişli çıkışlı bir performans sergileyen ve geçen hafta Fenerbahçe Beko'ya farklı mağlup olan Türk Telekom, lig liderini taraftarı önünde mağlup ederek yükselişe geçmek ve moral bulmak istiyor.

ERDEM CAN ESKİ TAKIMINA RAKİP OLACAK

Anadolu Efes Başantrenörü Erdem Can, geçtiğimiz yıl Başkent ekibi Türk Telekom'un saha kenarındaki birinci adamı olarak çalışmış ve çok başarılı bir sezonun ardından Efes'in yolunu tutmuştu. Can, yarın oynanacak mücadele ile eski takımına karşı galibiyet almak için saha kenarındaki yerini alacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER