Türk Telekom'un zorlu fikstürü bu hafta bitecek

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Türk Telekom bu hafta Beşiktaş Emlakjet ile karşı karşıya gelecek ve zorlu fikstürünü tamamlayacak

Türk Telekom'un zorlu fikstürü bu hafta bitecek

Ankara basketbolunu Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde temsil eden başkent ekibi Türk Telekom'un 3 haftalık zorlu fikstürü sona eriyor. Ankara ekibi Türk Telekom, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında deplasmanda son haftaların çıkışta olan ve play - off potasında içerisinde yer alan Beşiktaş Emlakjet ile karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom geride kalan son 2 hafta üst üste zorlu rakiplerle karşılaşmış ve üst üste mağlubiyetler almıştı. Ankara ekibi ilk olarak ligin 12. haftasında deplasmanda Fenerbahçe Beko'ya 99 - 71 ile farklı mağlup olmuştu. Bir sondaki hafta Anadolu Efes'i ağırlayan başkent ekibi çekişmeli geçen maçta son topta galibiyet şansını elde etse 2 sayı farkla 71 -69'luk skorla mağlup olmuştu.

Türk Telekom'un zorlu fikstürü bu hafta bitecek

BAŞKENT EKİBİ GALİBİYET İÇİN İSTANBUL' A GİDECEK

Ankara ekibi bu hafta ise Beşiktaş Emlakjet ile deplasmanda galibiyet için mücadele edecek. Ankara ekibi bu zorlu maçı kazanarak 2 maçlık galibiyet hasretine son vermek ve yükselişe geçmek istiyor.

Türk Telekom'un ligde geride kalan 13 maçta aldığı 6 galibiyet ve 7 mağlubiyet sonucunda topladığı 19 puan ile 11. sırada yer alıyor. Beşiktaş Emlakjet ise 13 maçta 9 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Siyah - beyazlılar topladığı 22 puan ile play - off potasının içerisinde 4. sırada bulunuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER