Türk Telekom'un rakibi JL Bourg

BTK EuroCup'ın 18. haftasında Türk Telekom evinde Fransa temsilcisi JL Bourg ile karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom'un rakibi JL Bourg

BTK EuroCup'ta 18. hafta dün oynanan tek maç ile başladı. B Grubu'nda Litvanya ekibi Lietkabelis ile Polonya temsilcisi Slask Wroclaw'un karşı karşıya geldiği mücadeleyi ev sahibi ekip Lietkabelis 16 sayı farkla 91-75 kazandı.

EuroCup'ta 18. hafta heyecanı 31 Ocak Çarşamba (Bugün) 4 maç ile tamamlanacak. Birer saat aralıklara oynanacak 4 maçın ilkini Ankara ekibi Türk Telekom oynanacak. Başkent temsilcisi evinde Fransız ekibi Mincidelice JL Bourg ile karşı karşıya gelecek.

TÜRK TELEKOM - MİNCİDELİCE JL BOURG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

BTK EuroCup'ın 18. haftasında Ankara basketbolunun öncü takımlarından Türk Telekom, Ankara Spor Salonu'nda Mincidelice JL Bourg ile karşılaşacağı mücadele saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

TÜRK TELEKOM YÜKSELEN PERFORMANSI İLE PLAY OFF'A KALMAK İSTİYOR

BTK EuroCup B Grubu'nda oynadığı son 7 maçın 6'sında parkeden galibiyet ile ayrılan Ankara'nın mavi - beyazlı ekibi yükselişini devam ettirmek istiyor. Grupta oynadığı 16 maçta 7 galibiyet ve 9 mağlubiyeti bulunan Türk Telekom 5. sırada yer alıyor. Dün akşaman maçta Lietkabelis'in Slask Wroclaw'u mağlup etmesinin ardından Telekom'un play - off şansı attı.

Ankara ekibi 16 maçta 13 galibiyet ve 3 mağlubiyet alan ve zirvede yer alan Mincidelice JL Bourg'u mağlup etmesi halinde play -off'a kalmayı garantileyecek.

EUROCUP STATÜSÜ

BTK EuroCup'ta gruplarını ilk 2 sırada bitiren takımlar doğrudan çeyrek finale yazdırırken 3 ile 6. basamak arasında yer alan takımlar ise play - off için karşı karşıya gelecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER